СтудентАспірант
0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розроблення плану НАССР виробництва халви соняшникової (ID:1222104)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Хімія
Сторінок: 97
Рік виконання: 2022
Вартість: 3500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП…………………………………………………………………….. 4 РОЗДІЛ 1. Формування робочої групи НАССР………………………… 10 РОЗДІЛ 2. Опис продукту соняшникової халви………………………... 13 РОЗДІЛ 3. Опис сировини, інгредієнтів і матеріалів, які контактують з продукцією……………………………………………………………… 17 РОЗДІЛ 4. Небезпечні чинники виробництва продукту………………. 37 РОЗДІЛ 5. Розроблення блок-схеми технологічного процесу…………. 44 РОЗДІЛ 6. Ідентифікації та оцінювання небезпечних чинників (НЧ)… 47 РОЗДІЛ 7. Розподіл заходів керування за категоріями………………… 49 РОЗДІЛ 8. Розроблення процедур плану НАССР та операційних програм передумов……………………………………………………….. 50 ВИСНОВКИ………………………………………………………………. 93 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ………………………………… 95
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
У харчовій промисловості одна із головних вимог споживача – безпечність харчових продуктів для життя і здоров’я людини. Найвідомішими концепціями є НАССР – аналіз ризику за критичними контрольними точками. Концепція «Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю» (англійською мовою «Hazard Analysis and Critical Control Poіnts» – НАССР) на міжнародному рівні отримала найбільше визначення і поширення. В останні роки зростає кількість країн, законодавство яких вимагає впровадження на підприємствах-виробниках систем управління безпечністю харчових продуктів, що базується на принципах НАССР. З метою захисту споживачів від небезпечних харчових продуктів, зменшення ризиків негативного впливу неякісного та небезпечного харчування на здоров’я людини сьогодні практично у всьому світі застосовуються системи безпечності продукції на основі принципів НАССР. НАССР здійснює контроль безпечності абсолютно на всіх етапах виробництва харчових продуктів, забезпечує створення репутації сумлінного виробника, зростання довіри споживачів до виробленої продукції, підвищення інвестиційної привабливості компанії, можливості виходу на міжнародні ринки і розширення існуючих вітчизняних ринків збуту, підвищення конкурентоспроможності продукції на ринку, здатність витримати конкуренцію на зарубіжному ринку. Впровадження НАССР на підприємстві – надійне свідчення того, що виробник забезпечує усі умови, що гарантують стабільний випуск безпечної продукції. Нормативне підґрунтя до впровадження системи НАССР в Україні включає закони та підзаконні акти. Закони України: