0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Процеси електрохімічного формування оксидних плівок на титановому сплаві Ti6Al4V у етиленгліколь-водних електролітах (ID:390222)

Тип роботи: магістерська
Дисципліна:Хімія
Сторінок: 61
Рік виконання: 2020
Вартість: 2000
Купити цю роботу
Зміст
Дипломна робота складається з наступних частин: - Вступ - Літературний огляд - Методика проведення експериментальних досліджень - Експериментальні результати - Охорона праці та навколишнього середовища - Техніко-економічне обгрунтування НДР - Висновки - Список використаних джерел інформації
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
У дипломній роботі досліджені електрохімічні процеси анодного окислення титанового сплаву Ti6Al4V у змішаних водно-органічних фторидвмісних електролітах. Визначений вплив природи і складу, а також електричних параметрів на динаміку формування оксидних плівок на сплаві Ti6Al4V у системі етиленгліколь–вода–фторид натрію. Динаміку формування оксидних плівок на сплаві досліджували шляхом одержання формувальних залежностей типу U–f(τ) при проведенні оксидування зразків у режимі гальваностатичного електролізу за заданої густини струму. Порівняння масиву даних, одержаних для розчинів з різним співвідношенням спирту і води, дозволило встановити, що органічна складова є ефективним інструментом впливу на структуру оксидної плівки, яка здатна впливати на активність електроліту і відповідно контролювати. У дипломній роботі розроблені заходи з охорони праці і був виконаний техніко-економічний розрахунок науково-дослідної роботи.
Інші роботи з даної категорії: