0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Визначення рівномірності розподілу харчової добавки Е-917 йодату калія в йодованій харчовій солі (ID:71404)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Хімія
Сторінок: 29 с.
Рік виконання: 2012
Вартість: 100 грн.
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП…………………………………………………………………………… 1.ЛІТЕРАТУРНИЙ ОГЛЯД……………………………….……….…………….. 1.1 Роль йоду в організмі людини………………………........................... 1.2 Джерело йоду в природі………………………………........................ 1.3 Йодовані продукти харчування. Способи йодування……………… 1.4 Загальна характеристика калій йодату (харчова добавка Е 917)….. 1.5 Методи визначення йодату калія в харчових продуктах………….. 1.5.1 Титриметричні методики…………………………………….. 1.5.2 Спектрофотометричні методики……………………………... 1.5.3 Електрохімічні методи………………………………………... 1.5.4 Кінетичні методи………………………………………………21 1.5.5 Інші методи визначення………………………………………. ВИСНОВКИ……………………………………………………………………... СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ…
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: