0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЗВІТ про проходження практики за темою бакалаврської кваліфікаційної роботи у канцелярії Львівської обласної ради (ID:70122)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 29
Рік виконання: 2013
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ВСТУП Розділ 1. Аналітичний огляд джерел 1.1. Методологія дослідження проблем документаційного забезпечення управлінської діяльності в науковій літературі 1.2. Нормативно-правове забезпечення документаційного забезпечення в органах державного управління та місцевого самоврядування 1.3. Зарубіжний досвід документаційного забезпечення управління в контексті перспектив інформатизації Розділ 2. Аналіз стану документаційного забезпечення в органах місцевого самоврядування на прикладі Львівської обласної ради 2.1. Загальна характеристика діяльності Львівської обласної ради 2.2. Особливості документаційного забезпечення загального відділу (канцелярії) Львівської обласної ради 1.3. Аналіз нормативних документів Львівської обласної ради Розділ 3. Документаційне та інформаційне розв’язання проблеми 3.1. Формальна модель задачі 3.1.1. Функціональна модель розробки системи обліку вхідної документації у Львівській обласній раді 3.2. Вибір технологічних рішень розробки системи обліку вхідної документації у Львівській обласній раді ВИСНОВКИ Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Необхідність правового регулювання документаційного забезпечення управління тісно пов’язана із розумінням його змісту, тобто діяльності, яка сукупністю певних методів і засобів забезпечує документаційні потреби управління. Як сфера правового регулювання діловодство є сукупністю правовідносин між суб’єктами, що здійснюють документозабезпечувальну діяльність, має власні об’єкт, яким є діяльність щодо створення документів і організації роботи з ними, що є джерелом виникнення суспільних відносин, які повинні регулюватися за допомогою права, предмет, стосовно якого або у зв’язку з яким ця діяльність здійснюється, а також зміст правовідносин. Суб’єктами правовідносин у цій сфері діяльності можуть виступати держава в особі відповідних уповноважених органів, юридичні та фізичні особи.