0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проект барної зони пивного бару на 60 місць із впровадженням новітніх технологій в зоні відпочинку на Мінському масиві м. Києва (ID:1046080)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 37
Рік виконання: 2024
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ 1.1. Дослідження району проєктування закладу ресторанного господарства 1.2. Обґрунтування доцільності проєктування ЗРГ в заданому районі 1.3. Розробка ідей, концепції та місії ЗРГ, що проектується 1.4. Асортиментна політика ЗРГ 1.5. Обґрунтування режиму роботи ЗРГ 1.6. Визначення умов технічного функціонування проектованого ЗРГ РОЗДІЛ 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 2.1 Визначення денної кількості споживачів в ЗРГ 2.2 Визначення денної виробничої програми підприємства 2.3 Визначення виробничої програми проектованої зони 2.4 Організація роботи технологічних ліній виробництва продукції в проектованої зони і складання схем їх функціонування 2.5 Розрахунок кількості працівників виробництва 2.6 Розрахунок і підбір технологічного устаткування в проектованому цеху розрахунковим методом (згідно з Нормами оснащення технологічним устаткуванням ЗРГ) 2.7 Визначення площі проектованої зон 2.8 Складання експлікації приміщень проектованого закладу ресторанного господарства 2.9 Розрахунок корисної і загальної площі закладу. РОЗДІЛ 3. ГРАФІЧНА ЧАСТИНА 3.1 Розробка об’ємно-планувального рішення проєктуємого цеху з розміщенням технологічного устаткування (у масштабі, необхідному для повного заповнення сторінки А4 ландшафтної орієнтації з відступами від краю сторінок до рамки креслення зліва – 20 мм, зверху – 5 мм; зправа – 5 мм, знизу – 5 мм)
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Сьогодні час занадто дорогий для більшості українців. Тому, все більшу частину побутових клопотів беруть на себе підприємства сфери обслуговування, в тому числі і заклади ресторанного господарства. Значний відсоток населення відвідують щоденно заклади ресторанного господарства. Підприємства стають не лише місцем харчування, але й закладом проведення дозвілля. На сьогоднішній день все більшої популярності набуває проектування універсальних закладів харчування, які б могли легко моделювати виробничий та організаційний процеси, залежно від ринкової ситуації. Так при розробці проекту необхідно враховувати можливість трансформації обраних форм та методів залежно від кон’юнктури ринку. Основною особливістю сучасного закладу ресторанного господарства повинна бути його локальність за характером діяльності, спрямованість на регіональний ринок та задоволення індивідуальних потреб споживачів. Сучасні тенденції розвиту галузі ресторанного господарства передбачають існування підприємств з різними формами власності, реалізацію інвестиційних проектів коротко -, середньострокової окупності, орієнтацію закладу на регіональні ринки, спрямованість на задоволення індивідуальних потреб споживача, впровадження інноваційних технологій виробництва продукції. Зміни в діяльності ресторанного господарства, пов'язані з фінансовою самостійністю підприємства, вдосконаленням методів господарювання, виникненням нових цільових орієнтирів, направлених на підвищення конкурентоспроможності, в значній мірі прискорюють розвиток цієї галузі
Інші роботи з даної категорії: