0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Звіт з навчальної практики (ID:1047899)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 38
Рік виконання: 2021
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 4 1. ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАВДАННЯ 5 1.1. Оцінка якості послуг підприємств у готельно-ресторанному господарстві 5 2. РЕЗУЛЬТАТИ ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧЕЙ З ФАХІВЦЯМИ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ 10 2.1. Зустріч з начальником технологічного відділу мережі піцерій «Mamamia!» 02.07.21 10 2.2. Зустріч з практикуючим фахівцем з ресторанного бізнесу, кандидатом технічних наук у галузі харчових технологій 02.07.21 11 2.3. Зустріч з співвласником ТОВ «Туристична компанія «Менестіс», доктором економічних наук, доцентом, бізнес-консультантом 05.07.21 11 2.4. Зустріч з розробником турів напряму Хорватія туристичного оператора «Аккорд-тур» 06.07.21 12 2.5. Зустріч з професором кафедри міжнародних економічних відносин, регіональних студій та туризму УМСФ, доктором економічних наук 07.07.21 15 2.6. Зустріч з фахівець у галузі виробництва та споживання вина, професійний сомельє 07.07.21 16 2.7. Зустріч з начальником технологічного відділу мережі піцерій «Mamamia!»08.07.21 17 2.8. Зустріч з фахівцем з туристичного бізнесу, керівником туристичної компанії «ОЛДІ ТРЕВЕЛ» 09.07.21 18 2.9. Зустріч з практикуючим фахівцем з ресторанного бізнесу, кандидатом технічних наук у галузі харчових технологій 09.07.21 20 3. УЧАСТЬ У ГРУПОВИХ ЗАХОДАХ ПРАКТИКИ 23 3.1. Участь у навчальному Купала-фесті на теплоході «Корал» та на Зеленому острові 06.07.21 23 3.2. Участь у заході Салону харчового обладнання філії спільного українсько-американського підприємства «Контакт» 08.07.21 23 3.3. Участь у заході Парку розваг «Лавина» та його готельно-ресторанний кластер 09.07.21 24 3.4. Участь у заході Готелю «Reikarz Dniprо» 09.07.21 24 3.5. Участь у заході Музею-садиби Микити Коржа 12.07.21 24 3.6. Участь у заході Готельно-ресторанного комплексу «Остров Рівер Клаб» 16.07.21 25 3.7. Участь у заході екоферми Sokolovo Food Forest 16.07.21 25 3.8. Участь у заході Національного заповідника «Хортиця» 20.07.21 26 3.9. Участь у заході Садово-паркового центру «Сакура» 27.07.21 26 ВИСНОВКИ 28 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 29
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
В процесі виконання завдань практики, мною було закріплено та поглиблено теоретичні знання, отримані під час вивчення дисциплін, відпрацьовано практичні уміння і навички роботи, виховано потребу систематично поновлювати знання та підвищувати професійну кваліфікацію, застосовувати сучасні методи організації праці в процесі майбутньої роботи по спеціальності. Досягнення цієї мети було здійснено в процесі самостійного виконання завдань за допомогою інтегрованих пакетів офісного обслуговування, тому паралельно відбувалось закріплення здобутих навичок роботи в різних середовищах Microsoft Office: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point.