0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

практика на Товариство з обмеженою відповідальністю «БРУКС ФУД» (ID:1047953)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 76
Рік виконання: 2023
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
РОЗДІЛ 1 Загальна характеристика підприємства бази практики 3 1.1. Ознайомлення з установчими, організаційно-розпорядчими документами та нормативно-правовою базою діяльності готельно-ресторанного підприємства – бази практики; опрацювання джерельних матеріалів 3 1.2. Ознайомлення з напрямами діяльності підприємства та особливостями надання основних і додаткових послуг; характеристика послуг, відповідно до категорії та класу підприємства 7 1.3. Вивчення виробничої/виробничо-торговельної структури підприємства та функцій його структурних підрозділів 10 РОЗДІЛ 2 Аналіз діяльності готельно-ресторанного підприємства 11 2.1. Ознайомлення із системою управління підприємством 11 2.2. Ознайомлення із системою управління персоналом бази практики 13 2.3. Визначення та аналіз техніко-економічних та фінансово-економічних показників діяльності підприємства. Оцінка ефективності діяльності підприємства 19 2.4. Характеристика мікро та макросередовищ підприємства; проведення РESTта SWOT-аналізу 24 2.5. Ознайомлення з маркетинговими аспектами функціонування підприємства 28 РОЗДІЛ 3 Розробка пропозицій щодо удосконалення діяльності готельно-ресторанного підприємства 31 РОЗДІЛ 4 Індивідуальне завдання 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 52 ДОДАТКИ 56
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
РОЗДІЛ 4 Індивідуальне завдання Ринок ресторанних послуг України : оцінка стану та тенденцій розвитку. Місце ресторану (база практики) на ринку ресторанних послуг України. Напрями розвитку ринку ресторанних послуг України. Повномасштабна війна Росії проти України глобально вплинула на діяльність підприємств ресторанного бізнесу. Згідно з даними, загалом ринок зменшився на 25% порівняно з лютим 2022 року. Найбільше падіння ринку спостерігається в Харківській, Миколаївській, Запорізькій, Луганській областях і становить понад 50%, у Київській, Одеській, Дніпропетровській областях до 30%. Разом з тим у західних областях спостерігається позитивна динаміка: у Львові та області кількість ресторанів та кафе зросла на 30%, у Закарпатській, Чернівецькій, Івано-Франківській областях – на 20% [25].
Інші роботи з даної категорії: