0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Звіт по практиці в готелі + додатки (ID:1049223)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 31
Рік виконання: 2024
Вартість: 1000
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ……………………………………………………………………... 3 1. Дослідження ринку в макросередовищі закладу бази практики…… 5 2. Аналіз сегменту ринку послуг закладу………………………………. 8 3. Дослідження концептуальних засад закладу………………………… 11 4. Аналіз послуг відповідно до категорії, класу закладу та їхня характеристика…………………………………………………………… 13 5. Аналіз сервісної діяльності закладу………………………………….. 16 6. Аналіз організаційної структури підприємства……………………... 19 7. Забезпечення якості продукції та послуг у закладі………………….. 22 8. Забезпечення безпеки споживачів та працівників закладу, заходи з охорони навколишнього середовища…………………………………… 24 9. Індивідуальне завдання……………………………………………….. 26 Висновки………………………………………………………………… 27 Список використаних джерел…………………………………………... 28 Додатки…………………………………………………………………… 31
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність проходження переддипломної практики. Проходження переддипломної практики в розкішному готелі OVISHOTEL у місті Харків - це не лише просте проходження практики, а справжнє занурення у світ елегантності та гостинності. Перш за все, це місце, де відбувається злиття комфорту та стилю, створюючи неповторну атмосферу, що ласує душу та розкриває нові горизонти. Готель розташований у місці, яке забезпечує зручний доступ для мандрівників, що прибувають через міжнародний аеропорт та мріють про миттєве занурення у глибини розкоші без додаткових зусиль. Лише у двох кілометрах від аеропорту та за п'ятнадцять хвилин від центру міста, готель стає оазисом спокою для вимучених подорожуючих. У номерах готелю відчувається, що переступаєш поріг у світ, де кожна деталь прописана з вишуканістю. Від бронзових відтінків до тканин, що легко пригинаються до тіла, створюється атмосфера, яка заповнена елегантністю та домашнім затишком. Меблі, освітлення та текстиль переплітаються, утворюючи гармонійне полотно краси. А ресторан Voyager, який розташований прямо на території готелю, стає справжнім закликом для шанувальників вишуканої кухні та неперевершеного сервісу. Тут не просто подають страви різних кухонь світу, але й створюють унікальний досвід, де смак та аромат зливаються в одне ціле, а обслуговування ніжно обвіює тебе турботою. Мета та завдання дослідження. Метою проходження практики є систематизація і розширення теоретичних навичок самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, технічних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери готельно-ресторанного господарства. Відповідно до поставленої мети, необхідно виконати такі завдання: - досідити ринок в макросередовищі закладу бази практики - проаналізувати сегмент ринку послуг закладу; - дослідити концептуальні засади закладу; - проаналізувати послуги відповідно до категорії, класу закладу та надати їхню характеристику; - проаналізувати сервісну діяльноість закладу; - проаналізувати організаційну структуру підприємства; - охарактеризувати забезпечення якості продукції та послуг у закладі; - оцінити забезпечення безпеки споживачів та працівників закладу, заходи з охорони навколишнього середовища; - виконати індивідуальне завдання. База дослідження. Базою дослідження OVISHOTEL. Методи дослідження. Методологічною основою дослідження стала сукупність методів та прийомів наукового пізнання – як загальнонаукових, так і спеціальних: діалектичний, комплексний, міждисциплінарний, системного аналізу, статистичний, структурно- функціональний, логіко-семантичний, формально-юридичний тощо. Інформаційна база дослідження. Інформаційну базу дослідження становлять нормативно-правові документи та законодавчі актами, зокрема щодо діяльності готельно – ресторанного господарства, монографічні дослідження вітчизняних та зарубіжних фахівців, наукові публікації, матеріали OVISHOTEL.