0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проект гарячого цеху їдальні на 250 місць (ID:104957)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 50
Рік виконання: 2015
Вартість: 35
Купити цю роботу
Зміст
1 ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА 2 РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА 2.1 Розрахунок кількості споживачів 2.2 Розрахунок кількості страв Розрахунок покупної продукції 2.3 Складання меню та визначення виробничої програми закладу Визначення виробничої програми закладу. 2.4. Визначення виробничої програми цеху та розрахунок сировини. 2.5 Розрахунок чисельності працівників в цеху. 2.6 Добір та розрахунок обладнання та інвентарю 2.7 Організація робочих місць 2.9. Розробка технологічних схем виготовлення страв 3 ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову