0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проект комплексного закладу ресторанного господарства у складі кав’ярні на 70 місць та чебуречної на 50 місць в м. Вінниця (ID:106299)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 47
Рік виконання: 2014
Вартість: 70
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП І. ХАРАКТЕРИСТИКА РАЙОНУ РОЗМІЩЕННЯ ПРОЕКТУЄМОГО ЗАКЛАДУ 1.1. Опис місця розміщення закладу 1.2.Визначення необхідної кількості місць у мережі закладів готельного та ресторанного господарства вибраного району 1.3. Визначення дислокації закладів ресторанного господарства у районі, режиму роботи, типу, реальної кількості місць у мережі закладів ресторанного господарства району 1.4. Вивчення контингенту потенційних споживачів 1.5. Обґрунтування режиму та форм роботи закладу 1.6. Вивчення можливості підключення проектуємого закладу ресторанного господарства до інженерних мереж
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП І. ХАРАКТЕРИСТИКА РАЙОНУ РОЗМІЩЕННЯ ПРОЕКТУЄМОГО ЗАКЛАДУ 1.1. Опис місця розміщення закладу 1.2.Визначення необхідної кількості місць у мережі закладів готельного та ресторанного господарства вибраного району 1.3. Визначення дислокації закладів ресторанного господарства у районі, режиму роботи, типу, реальної кількості місць у мережі закладів ресторанного господарства району 1.4. Вивчення контингенту потенційних споживачів 1.5. Обґрунтування режиму та форм роботи закладу 1.6. Вивчення можливості підключення проектуємого закладу ресторанного господарства до інженерних мереж ІІ. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА. СКЛАДАННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 2.1.Складання графіків завантаження торгівельних залів і визначення денної кількості споживачів 2.2.Визначення кількості і асортиментного складу денної продукції закладу 2.3.Складання меню розрахункового дня та денної кількості сировини 2.4.Розробка структурно-технологічної схеми закладу та виробництва цехів 2.5. Підбір та розрахунок устаткування для цехів 2.6. Визначення кількості робітників виробництва по окремих цехах 2.7. Визначення площі цехів розрахунковим методом 2.8. Організація роботи виробничих цехів 2.9. Санітарно-гігієнічне забезпечення закладу. ІІІ. ВИЗНАЧЕННЯ СКЛАДУ І ПЛОЩІ ПРИМІЩЕНЬ ЗАКЛАДУ НА ОСНОВІ ДНБ (СНІП), ЗАГАЛЬНОЇ ПЛОЩІ БУДІВЛІ ТА ЇЇ ЕТАЖНОСТІ ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ ВСТУП Головна особливість ринку послуг громадського харчування - жорстка конкуренція. На порядок денний все частіше постає питання про нецінових формах конкуренції. Підприємствам вже недостатньо просто знижувати ціни, оптимізуючи витрати. Головною метою стає повторне відвідування клієнта, а в ідеалі - формування контингенту постійних відвідувачів, так званих прихильників. Тому, якщо дати клієнтові більше, ніж просто хороший товар і обслуговування, тобто створити в його свідомості додаткову споживчу цінність відвідування саме цього закладу, то шансів отримати даного клієнта повторно стає більше. Проектування нового підприємства громадського харчування - складний процес , який здійснюють на основі маркетингових досліджень в передбачуваному районі будівництва чисельності та соціально- демографічного складу проживає в ньому населення і діючої мережі підприємств громадського харчування в зоні проектованого закладу. Кожне підприємство громадського харчування характеризується певними ознаками. Основними з них є: тип, основний контингент споживачів, режим роботи, асортимент продукції та напоїв, методи і форми обслуговування споживачів, форми розрахунку з ними, склад і планування приміщень, число місць для споживачів , характер організації виробництва , розміщення його на території населеного пункту, можлива трансформація підприємства . У найскладніші часи, не дивлячись на будь-які кризи і катаклізми, люди повинні їсти, а стало бути, купувати продукти. Так що бізнес у сфері харчування практично безпрограшний. Фаст-фуд з цієї точки зору цілком застрахований, адже ритм життя тільки наростає, прямо пропорційно збільшується і кількість любителів «їжі на швидку руку». Серед інших, ідея відкриття чебуречній, виглядає вельми життєздатне і більш ніж привабливо. Кав'ярня - підприємство з організації харчування та відпочинку споживачів з наданням обмеженого у порівнянні з рестораном асортименту продукції. Тут виготовляються і реалізуються гарячі напої, молочні коктейлі, солодкі страви, прохолодні напої , а в якості супутніх товарів продаються молоко і кисломолочні продукти, соки. Застосовується обслуговування офіціантами і барменом. Метою дослідження є проектування нового підприємства громадського харчування, а саме комплексний заклад ресторанного господарства у складі кав’ярні на 70 місць та чебуречної на 50 місць, яке здійснюють на основі маркетингових досліджень в передбачуваному районі будівництва чисельності та соціально- демографічного складу проживає в ньому населення і діючої мережі підприємств громадського харчування в зоні проектованого закладу. Основними завданнями дослідження є проведення маркетингове дослідження регіонального ринку продукції та послуг закладів ресторанного господарства в Ленінському районі м. Вінниця, обґрунтувати необхідність проектування комплексу закладів ресторанного господарства в Ленінському районі м. Вінниця, розробити виробничі програми проектованих закладів, розробити проект на основі структурно-технологічної схеми виробничого процесу закладів, провести технологічні розрахунки, розробити об'ємно-планувальне рішення. Об’єктом даного проекту є комплексний заклад ресторанного господарства у складі кав’ярні на 70 місць та чебуречної на 50 місць в м. Вінниця, а саме в Ленінському районі, по вул.. Першотравнева 118.