0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проект комплексного закладу ресторанного господарства у складі кав’ярні на 30 місць та десертного бару на 60 місць в мікрорайоні Вишенька м. Вінниця. (ID:106301)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 50
Рік виконання: 2014
Вартість: 70
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП І. ХАРАКТЕРИСТИКА РАЙОНУ РОЗМІЩЕННЯ ПРОЕКТУЄМОГО ЗАКЛАДУ 1.1. Опис місця розміщення закладу 1.2.Визначення необхідної кількості місць у мережі закладів готельного та ресторанного господарства вибраного району 1.3. Визначення дислокації закладів ресторанного господарства у районі, режиму роботи, типу, реальної кількості місць у мережі закладів ресторанного господарства району 1.4. Вивчення контингенту потенційних споживачів 1.5. Обґрунтування режиму та форм роботи закладу 1.6. Вивчення можливості підключення проектуємого закладу ресторанного господарства до інженерних мереж
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ЗМІСТ ВСТУП І. ХАРАКТЕРИСТИКА РАЙОНУ РОЗМІЩЕННЯ ПРОЕКТУЄМОГО ЗАКЛАДУ 1.1. Опис місця розміщення закладу 1.2.Визначення необхідної кількості місць у мережі закладів готельного та ресторанного господарства вибраного району 1.3. Визначення дислокації закладів ресторанного господарства у районі, режиму роботи, типу, реальної кількості місць у мережі закладів ресторанного господарства району 1.4. Вивчення контингенту потенційних споживачів 1.5. Обґрунтування режиму та форм роботи закладу 1.6. Вивчення можливості підключення проектуємого закладу ресторанного господарства до інженерних мереж ІІ. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА. СКЛАДАННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 2.1.Складання графіків завантаження торгівельних залів і визначення денної кількості споживачів 2.2.Визначення кількості і асортиментного складу денної продукції закладу 2.3.Складання меню розрахункового дня та денної кількості сировини 2.4.Розробка структурно-технологічної схеми закладу та виробництва цехів 2.5. Підбір та розрахунок устаткування для цехів 2.6. Визначення кількості робітників виробництва по окремих цехах 2.7. Визначення площі цехів розрахунковим методом 2.8. Організація роботи виробничих цехів 2.9. Санітарно-гігієнічне забезпечення закладу. ІІІ. ВИЗНАЧЕННЯ СКЛАДУ І ПЛОЩІ ПРИМІЩЕНЬ ЗАКЛАДУ НА ОСНОВІ ДНБ (СНІП), ЗАГАЛЬНОЇ ПЛОЩІ БУДІВЛІ ТА ЇЇ ЕТАЖНОСТІ ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ ВСТУП Рівень життя громадян України збільшується з кожним роком. Їм потрібно не тільки поїсти, а й відпочити, провести гарно час, спробувати щось незвичайне і нарешті провести час з вигодою для себе або для свого бізнесу. Все більше споживачів здатні заплатити за рівень сервісу та якість страв, що пропонують заклади ресторанного господарства. Тому відкриття в наш час закладу ресторанного господарства може принести чималий прибуток. Але для цього потрібно вивчити ринкові закони, а також елементи ресторанного бізнесу, які допоможуть виділитися серед конкурентів та зайняти високе місце на ринку. Потрібно орієнтуватися не лише на заможних відвідувачів, а і на інших споживачів, які бажають споживати якісну ресторанну продукцію удома чи на робочому місці. В теперішній сучасний час ресторанне господарство є важливою складовою частиною сфери обслуговування в нашій країні, яка займає важливе місце в переліку соціально-економічних завдань, пов’язаних із зміцненням здоров’я людей, підвищенням продуктивності праці, економним використанням продовольчих ресурсів, скорочення часу на приготування їжі в домашніх умовах, створення умов для культурного проведення дозвілля, проведення ділових зустрічей та дискусій. В умовах усестороннього розвитку Україна відкрила для себе новий, ринковий простір. Жорсткий орієнтир сучасного розвитку ринку – споживач. А досконале знання його потреб та виробництво продукції, що їх задовольняє – єдина можливість досягти цілей, збільшенням обсягу продажу, проникненням на нові ринки. У відповідності з присвоєною категорією ресторану забезпечується рівень обслуговування і надання додаткових послуг. Рівень обслуговування забезпечується правильним розміщенням, характером архітектурно планування, комфортом споживачів, характером продукції, що реалізується. Ресторани надають послуги по приготування страв у виїзних умовах, обслуговуванню святкувань та ін. Таким чином, ресторанне господарство є одним з перспективних сфер народного господарства України. Необхідною умовою при цьому є розширення виробництва важливих видів технологічного обладнання і засобів механізації, освоєння і впровадження спеціалізованого автотранспорту з охолоджуючими кузовами по перевезенню напівфабрикатів в функціональних ємностях і контейнерах. Дуже важливо в свою чергу визначити профіль закладу. Чітке визначення декількох яскравих відмінностей дозволить мати стабільне коло клієнтів. Однією з таких відмінностей може стати наявність магазину кулінарії поряд з дорогим рестораном. Об’єктом даного проекту є комплексний заклад ресторанного господарства у складі кав’ярні на 30 місць та десертного бару на 60 місць в мікрорайоні Вишенька м. Вінниця. Мета і задачі дослідження: провести маркетингові дослідження регіонального ринку продукції та послуг закладів ресторанного господарства в мікрорайоні Вишенька м. Вінниця, обґрунтувати необхідність проектування комплексу закладів ресторанного господарства мікрорайоні Вишенька м. Вінниця, розробити виробничі програми проектованих закладів, розробити проект на основі поелементної структурно-технологічної схеми виробничого процесу закладів, провести технологічні розрахунки, розробити об'ємно-планувальне рішення.