0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Блюда із птиці (ID:10715)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 27
Рік виконання: 2014
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1. Огляд літератури 1.1 Історія української кухні 1.2 Значення страв з куриці в харчуванні людини 1.3 Класифікація та характеристика птиці Розділ 2. Технологічна частина 2.1 М'ясо свійської птиці 2.2 Основні етапи обробки птиці 2.3 Технологічний процес виробництва страв з птиці на етапі теплової кулінарної обробки Розділ 3. Приготування страв із птиці, Курча “Табака” 3.1 Курчата “Табака” під ожиново-виноградним соусом 3.2 Курчата «табака» по-закарпатськи (Закарпатська кухня) 3.3 Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції Висновок Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: