0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Блюда із птиці (ID:10715)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 27
Рік виконання: 2014
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1. Огляд літератури 1.1 Історія української кухні 1.2 Значення страв з куриці в харчуванні людини 1.3 Класифікація та характеристика птиці Розділ 2. Технологічна частина 2.1 М'ясо свійської птиці 2.2 Основні етапи обробки птиці 2.3 Технологічний процес виробництва страв з птиці на етапі теплової кулінарної обробки Розділ 3. Приготування страв із птиці, Курча “Табака” 3.1 Курчата “Табака” під ожиново-виноградним соусом 3.2 Курчата «табака» по-закарпатськи (Закарпатська кухня) 3.3 Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції Висновок Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову