0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація роботи овочевого цеху в ресторані «Асторія» м. Миколаєва (ID:1125698)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 53
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ВІДОМОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ОВОЧЕВОГО ЦЕХУ 5 1.1. Організація робочого місця в овочевому цеху 5 1.2. Особливості вибору устаткування та обладнання овочевого цеху 9 1.3. Санітарні вимоги та охорона праці в цеху 16 РОЗДІЛ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ВИРОБНИЦТВА В ОВОЧЕВОМУ ЦЕХУ В РЕСТОРАНІ «АСТОРІЯ» 19 2.1. Відомості про організацію виробництва в овочевому цеху ресторану «Асторія» 19 2.2. Схема роботи виробничих цехів ресторану «Асторія» 23 2.3. Аналіз роботи овочевого цеху ресторану «Асторія» 25 РОЗДІЛ III. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ОВОЧЕВОГО ЦЕХУ РЕСТОРАНУ «АСТОРІЯ» 35 ВИСНОВКИ 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 41 ДОДАТКИ 45
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Ресторанна галузь становить галузь, у якій базовими складовими є підприємства, які спільно виявляють єдність у формах організації виробництва та обслуговування споживачів, водночас вони відрізняються за своєю специфікацією та типами. Кожен заклад, належний до ресторанної галузі, відповідно до свого технологічного процесу виготовлення продукції, структурується на окремі виробничі підрозділи, що формують його інфраструктуру. Ці виробничі підрозділи (або цехи) мають свої особливості у будові, розташуванні та взаємозв'язках. Приміром, одним із таких підрозділів у закладі ресторанного господарства є овочевий цех, де проводиться початкова обробка овочів та виконуються всі наступні операції з ними. Актуальність даної теми полягає у тому, що на сучасному етапі розвитку ресторанної галузі зменшується увага до розділення виробничих цехів, особливо у ресторанах. Зараз, з урахуванням урбанізації міст, важко знайти достатньо велику площу для будівництва ресторану. Тому сучасні заклади намагаються об'єднати виробничі приміщення для максимальної ефективності, але це може негативно вплинути на роботу закладу та якість обслуговування споживачів. Основною метою цієї роботи є визначення організаційного стану овочевого цеху у ресторані "Асторія" та порівняння його результатів з встановленими нормами. Також планується розробка заходів для підвищення якості роботи цього цеху. У рамках цього дослідження були визначені такі завдання:  Вивчити організацію роботи овочевого цеху в закладах ресторанної галузі.  Проаналізувати структуру досліджуваного ресторану та його виробничих приміщень.  Дослідити, обчислити та описати виробничу програму овочевого цеху в діючому ресторані.  Детально описати персонал цеху, його обладнання та асортимент продукції.  Розробити стратегії для збільшення кількості та якості виготовленої продукції.  Сформулювати рекомендації щодо покращення організації роботи та робочих місць у цеху. Об'єктом дослідження є ресторан "Асторія" у місті Миколаїв. Предметом дослідження є організація роботи овочевого цеху, що відповідає за обслуговування споживачів, у ресторані "Асторія" у місті Миколаїв. Здобуті результати можуть бути застосовані для покращення практичної діяльності ресторанних закладів, зокрема організації роботи овочевих цехів.