0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Особливості організації підготовки та обслуговування бенкету-кави (ID:1125731)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 32
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТІВ 5 1.1. Порядок прийому і виконання замовлень на обслуговування 5 1.2. Вимоги до меню 5 1.3. Підготовка до проведення бенкету 6 1.4. Вибір форми та розміщення бенкетних столів 7 1.5. Особливості сервірування столів 8 1.6. Послідовність обслуговування на бенкетах 9 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ 11 БЕНКЕТ-КАВИ НА 40 ОСІБ 11 2.1. Розрахунок площі зали, необхідної для проведення бенкету-кави 11 2.2. Розробка меню 12 2.3. Розрахунок необхідної кількості сировини та продуктів 13 2.4. Розрахунок і підбір обслуговуючого персоналу 23 2.5. Розрахунок потреби в столовій білизні, посуді, столових наборах, з урахуванням складеного меню 23 2.6. Схема сервірування столу 29 2.7. Організація обслуговування та порядок подавання страв 29 ВИСНОВКИ 30 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 31
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність предмету дослідження. Історично склалося так, що ролі прийомів у формуванні ділових відносин та зв'язків виявилась важливою. Важливо відмітити, що споживання їжі та дегустація напоїв створюють приємну атмосферу, але насправді основною метою є розширення вже існуючих та укладення нових ділових контактів, отримання інформації та вдосконалення ділових стосунків. Ресторанний бізнес, якого ми спрямовуємося досягти, неможливий без національних технологічних стандартів, особливо в галузі гостинності, яку можна вважати характерною рисою української національної культури. Один із ключових вимог до ресторанів, спрямованих на ділову діяльність, - забезпечення можливості проведення банкетів. Для цього всередині гастрономічних закладів, окрім основних ресторанних залів, повинні бути спеціалізовані банкетні зали різної вмістимості (із можливістю влаштовування різних видів банкетів). По бічних коридорах повинен знаходитися персонал, який має адекватні знання та вміння. Банкет - це урочиста обідня чи вечеря, що організовується на честь якоїсь події, особи або торжества. Банкети можуть бути офіційними (установковими) чи неофіційними (родинні святкування, дружні зустрічі тощо). Залежно від способу обслуговування, банкети можна розділити на кілька видів: банкет за столом з повним обслуговуванням офіціантами; банкет за столом з частковим обслуговуванням офіціантами; банкет-фуршет, банкет-коктейль, банкет-коктейль фуршет, банкет-чай, кава. Проведення банкету включає фази оформлення та прийому замовлення, підготовки до обслуговування та самого обслуговування. Ефективна підготовка та організація обслуговування банкету залежить від того, наскільки детально та своєчасно всі аспекти проведення банкету взаємодіють між замовником та виконавцем (адміністрацією ресторану). Отже, темою моєї курсової роботи обрано: "Організація підготовки та обслуговування банкету з кавою". Метою цього дослідження є вивчення особливостей обслуговування банкетів з кавою. Виходячи з мети дослідження, перед нами стоять наступні завдання:  Здійснити аналіз літератури з питань організації обслуговування в закладах ресторанного типу.  Визначити основні види банкетів.  Детально розглянути банкети з кавою.  Провести розрахунки банкету з кавою на прикладі ресторану "Кумир", що розташований у місті Миколаїв. Об'єктом дослідження є Ресторан "Кумир", розташований у місті Миколаїв. Предметом дослідження є теоретичні аспекти організації банкету з кавою.