0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Структура мережі закладів ресторанного господарства м.Києва та її розвиток в сучасних умовах (ID:1130730)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 38
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖУВАНОЇ ТЕМИ 5 1.1. Характеристика сучасного стану та перспектив розвитку підприємств ресторанного господарства 5 1.2. Характерні особливості ресторанної мережі м. Києва 9 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ РОБОТИ ДОСЛІДЖУВАНОГО ПІДПРИЄМСТВА ПО ДАНІЙ ТЕМІ 14 2.1. Характеристика стану розвитку, проблеми та задачі ресторанного господарства 14 2.2. Аналіз роботи мережі «Козирна карта» 18 2.2. Ресторан PetruS-ь 21 РОЗДІЛ 3. РЕЗЕРВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ПІДПРИЄМСТВА 26 3.1. Кухня і обслуговуючий персонал кухні 26 3.2. Розробка меню і зміни в меню 29 3.3. Оплата. Кредитні картки та рахунки окремих відвідувачів 30 ВИСНОВКИ 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 35 ДОДАТКИ 38
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність теми дослідження. Ресторанне господарство однією з перших галузей народного господарства встало на рейки перетворення, прийнявши вантаж найгостріших проблем перехідного періоду на ринкові відносини. Швидкими темпами пройшла приватизація підприємств, змінилася організаційно-правова форма підприємств громадського харчування. З’явилася велика кількість приватних малих підприємств. У структурі закладів ресторанного господарства видне місце займають ресторани. Вони відіграють помітну роль в організації відпочинку населення. Сюди приходять, щоб відзначити ювілей, важлива подія в житті того чи іншого колективу, провести весільне торжество, ділову чи офіційну зустріч, просто відпочити в колі близьких людей. Радо зустріти, швидко і смачно нагодувати людей, створити їм всі умови для повноцінного відпочинку — така задача працівників ресторанів. Ресторанне господарство являє собою галузь народного господарства, основу якої складають підприємства, що характеризуються єдністю формою організації виробництва й обслуговування споживачів і розрізняються по типах, спеціалізації. Метою роботи є дослідження мережі ресторанного господарства, стану організації обслуговування в ресторані на приладі ресторануPetruS-ь. Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити наступні задачі: — розглянути характеристика закладу, контингенту споживачів, особливості організації закладу, — провести аналіз діяльності з підготовки та обслуговування, — запропонувати шляхи удосконалення роботи закладу. Об’єкт дослідження — структура ресторанного господарства, мережа «Козирна карта». Предметом дослідження є особливості структури та обслуговування у ресторані PetruS-ь.
Інші роботи з даної категорії: