0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Особливості організації обслуговування коктейлю-паті (ID:1131337)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 45
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. БЕНКЕТ, ВИДИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ 5 1.1. Організація бенкетів 5 1.2. Бенкет-паті 12 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ БЕНКЕТУ-ПАТІ 21 2.1. Підготовка до обслуговування 21 2.2. Буфет-бар 26 2.3. Подача лікеро-горілчаних виробів на бенкеті-паті 27 2.4. Коктейлі й інші змішані напої на бенкеті-паті 29 2.5. Культура обслуговування бенкету-паті 30 2.6. Обслуговування бенкету паті в закладі ресторанного господарства 35 ВИСНОВКИ 43 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 45
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Наше сьогодення - час, коли молода самостійна Україна робить кроки до інтеграції в Європу, в світ, де господарюють економіки з високо розвинутими технологіями. Ринковий ресторанний бізнес, якого ми прагнемо досягти, неможливий без загальноукраїнських нормативних технологічних засад, особливо в галузі гостинності, яку можна вважати національною рисою українського народу. Усім відома традиція зустрічати почесних гостей хлібом-сіллю. Приводом для проведення бенкету, що звичайно носить офіційний характер, бувають ділові переговори, підписання торговельних угод. Бенкет-паті звичайно організується при обслуговуванні учасників міжнародних симпозіумів, конференцій, конгресів, нарад і інших зустрічей. На бенкеті-паті можна прийняти велику кількість гостей у порівняно невеликому приміщенні. Але бенкет організують і при проведенні різних ювілеїв, сімейних торжеств і інших святкових заходів. Розрізняють бенкет-паті ділового призначення тривалістю 40-50 хв., що організують у перервах на нарадах, конгресах, симпозіумах, і бенкет-паті із метою відпочинку тривалістю до 1,5-2 год., проведений звичайно наприкінці нарад, іноді на відкритому повітрі. Звичайно «коктейль» припускає відтінок офіційності. Будь-яка імпровізація припустима тільки з оглядом на число гостей, оскільки нікому не прийде в голову, що хтось затримається довше. Але той, хто з'являється, будь то привід для поздоровлення, вернісажу, запрошення на честь іменитого гостя, може розраховувати на пару чарок вина й відмінну закуску. Вона повинна бути такою, щоб її можна було просто двома пальцями відправити в рот або без усяких проблем поїсти стоячи, взявши з маленької тарілки. «Коктейль» має на увазі невелику кількість холодних міні-закусок, канапе, міні-десертів і напоїв. Всі закуски й напої розносять офіціанти на таці і блюдах, пропонуючи їх гостям. Таким чином, внаслідок аналізу факторів, якими керуються споживачі, можна планувати вдалу роботу ресторанного комплексу, в даному випадку ресторану «Асторія», а також успішну організацію обслуговування відвідувачів. Отже, метою курсової роботи виступає дослідження особливостей проведення коктейлю-паті. Виходячи з мети нашого дослідження, перед нами постають наступні завдання: 1. Визначити поняття бенкет, його сутність та особливості проведення; 2. Проаналізувати технологію проведення банкету-паті на прикладі діючого ресторану; 3. Дослідити процес організації бенкет-паті. Об’єктом роботи виступає ресторан «Асторія» міста Миколаєва. Предметом дослідження виступає процес організації та проведення банкету-паті в досліджуваному ресторані.
Інші роботи з даної категорії: