0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація бенкет-чаю на 60 осіб у кафе «Масонська ложа» м. Київ (ID:1131754)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 40
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ …………………………………………………………………………. 3 Розділ 1.Характеристика підприємства …………………………………… 5 1.2. Характеристика бару, приміщень інтер’єр, історія ресторану ……………………………………………………. 6 Розділ 2.Організація обслуговування бенкету 2.1. Характеристика проведення заходу ………………………….. 9 2.2. Підготовка приміщень до проведення заходу ………………. 10 2.3. Складання меню …………………………………………………12 2.4. Складання замовлення на кухню, у бар ……………………… 13 2.5. Сервірування столів ……………………………………………..16 Розділ 3.Проведення бенкету 3.1. Зустріч гостей …………………………………………………….19 3.2. Організація обслуговування гостей …………………………… 19 3.3. Розрахунок з відвідувачами ……………………………………. 21 Розділ 4.Вимоги до якості чаю ……………………………………………… 23 4.1. Визначити якість зразків чаю згідно з вимогами …………….. 26 4.2.Підготовка настою й оцінка його якості ……………………….. 27 4.3. Фізико-хімічні методи дослідження …………………………… 30 4.4. Визначення екстрактивних речовин у чаї …………………….. 30 4.5. Значення літер, що зустрічаються на упаковках чаю ……….. 31 4.6. Дефекти чаю ……………………………………………………... 32 4.7. Чайні й чаєподібні напої …………………………………………33 Висновки ………………………………………………………………………. 37 Список використаних джерел ……………………………………………….. 40 Додатки ………………………………………………………………………… 41
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Споживання чаю тісно пов`язане з національними і історичними традиціями різних країн. Для багатьох народів чай є продуктом першої необхідності, а інші народи рахують його на рівні з хлібом як життєво важливим, та нічим не замінним продуктом. Чай має вікові традиції, він дії не тільки на дух, але і на тіло людини, а також згадується як цілющий та корисний напій, що допомагає від багатьох хвороб. Прагнення до здорового способу життя, таке популярне сьогодні, вдало з`єдналося з популярністю на все екзотичне і перш за все на східне. У цьому світлі особливу популярність одержують зелений чай, чай маті, білий чай, чай каркаде, традиційно східні напої. У наші дні чай є невід`ємною частиною життя. Сьогодні дружні бесіди за чашкою чаю сприяють духовному проясненню, народжують розумні та позитивні думки. Здавалося б, про чай зараз відомо все і, проте, знайти корисну і цікаву інформацію про те, як правильно приготувати чайний напій, і тим більше про те, як його пити рідкість. Інший скаже, що це справа не складна: узяв кип`яток і заварив чайок, на це уміння не треба. Я ж вважаю, що це – найбільша помилка! Так виникає парадокс: знаючи, як виростити і виготовити хороший чай, ми не надаємо значення тому, як його вживати. Тим часом неправильним заварюванням можна зіпсувати самий найкращий сорт чаю і тим самим не тільки звести нанівець всі зусилля по створенню такого корисного напою, але і змінити характер дії чаю на ваш організм. Як і деякі інші продукти, чай володіє різною здатністю дій на організм. Все залежить від того, як його застосовують. Наскільки важливо уміти правильно заварювати чай - видно хоча б з того, що навіть з чаю низького сорту при правильному заварюванні і ретельному поводженні з ним можна одержати приємний і корисний напій. Історично склалося так, що прийоми відіграють важливу роль у розвитку ділових відносин і контактів. При цьому слід зазначити, що прийом їжі та дегустація напоїв створюють приємну обстановку, в той час як головна мета на прийомі - розширення вже наявних і встановлення нових ділових контактів, отримання інформації, поліпшення ділових стосунків. Банкет – це урочистий званий сніданок, обід або вечеря, що влаштовується на честь якої-небудь особи, події чи торжества. Банкети можуть бути офіційними (прийоми) і неофіційними (сімейні урочистості, товариські зустрічі і т.д.). Залежно від форми обслуговування банкети-прийоми можна підрозділити на кілька видів: банкет-прийом за столом з повним обслуговуванням офіціантами; банкет за столом з частковим обслуговуванням офіціантами; банкет-фуршет, банкет-коктейль, банкет-коктейль фуршет, банкет-чай, банкет -кава. Одним з видів банкету є банкет-чай, який буде розглянуто в даній роботі. Все це і обумовило вибір теми мого курсового дослідження, а саме «Організація бенкет-чаю на 60 осіб у кафе». Об’єктом роботи виступає кафе «Масонська ложа». Предметом роботи ж є особливості організації та проведення банкет-чаю. Мета: проаналізувати потреби кафе на організацію банкет-чаю на 60 чоловік з частковим обслуговуванням офіціантів. Виходячи з мети переді мною постають наступні завдання: 1. Охарактеризувати обране підприємство масового харчування. 2. Описати характеристику проведення банкет-чаю на обраному підприємстві. 3. Проаналізувати основні якості чаю.
Інші роботи з даної категорії: