0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Удосконалення системи підбору та управління кадрами у готельному підприємстві готель Жорж місто Львів (ID:1133010)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 41
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ ……………………………………………………………………………..3 Розділ І. Теоретичні аспекти організації праці в готельному господарстві 1.1. Сутність і завдання організації праці …………………………….5 1.2. Організація праці готельного господарства ……………………..7 1.3. Форми організації праці у готельному підприємстві …………...11 Розділ ІІ. Характеристика досліджуваного підприємства 2.1. Загальна характеристика готельного комплексу «Жорж» ………14 2.2. Аналіз процесу управління готельного комплексу «Жорж» ……19 2.3. Кадровий потенціал готельного комплексу «Жорж» ……………23 2.4. Форма організації праці в готельному комплексі «Жорж» ……..25 Розділ ІІІ. Резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства ….33 Висновок …………………………………………………………………………37 Список використаних джерел …………………………………………………39 Додатки …………………………………………………………………………42
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність теми полягає в тому, що організація праці є об'єктивною необхідністю і невід'ємною складовою трудової діяльності людини. Вона має сприяти вдосконаленню всіх процесів праці, виробничих структур для досягнення найвищої ефективності суспільного виробництва. Готельне господарство є однією зі складових туристичної індустрії. Матеріальна база, що призначена для розміщення туристів, посідає одне з перших місць при формуванні туристичної інфраструктури, бо якість проживання та відповідне обслуговування рішуче впливають на рівень туристичного сервісу. А отже, готельна індустрія стає швидко зростаючим бізнесом, що приносить значні грошові надходження, в тому числі валютні. Вітчизняна готельна галузь стає невід’ємною складовою світового готельного господарства. Як відомо, розвиток ринкових відносин підвищує відповідальність і самостійність підприємств у розробці й прийнятті управлінських рішень із забезпечення ефективної їх роботи. Результати виробничої , комерційної, фінансової та господарської діяльності в значній мірі визначаються повнотою, комплексністю та своєчасністю забезпечення виробництва матеріальними ресурсами необхідного асортименту та якості. Орієнтація економіки на ринкові відносини змінює підходи до вирішення проблем забезпечення та використання матеріальних ресурсів і вимагає підготовки спеціалістів нової формації, які б добре розуміли теорію ринкової економіки і вміли застосовувати одержані знання в практичній роботі. Ефективність підприємства залежить, в свою чергу, не тільки від ресурсів, які є на цьому підприємстві, але й від персоналу, правильного вирішення задач управління та розподілу функціональних обов'язків як, безпосередньо, працівників, так і управлінського персоналу. Організація праці – це спосіб поєднання безпосередніх виробників із засобами виробництва з метою створення сприятливих умов для одержання високих кінцевих соціально-економічних результатів. Об’єктом дослідження є готельне підприємство «Жорж» м. Львів. Предметом дослідження є стан організації форм праці в готельному господарстві та методи її удосконалення. Метою курсової роботи є спроба дослідження способів удосконалення організації праці у вибраному підприємстві готельного господарства. Завдання:  Розглянуто особливості формування персоналу на підприємстві;  Провести аналіз діяльності готелю «Жорж», зокрема, його ресторанного господарства;  Визначити основні форми організації праці у готельному господарстві «Жорж»;  Проаналізувати резерви вдосконалення роботи готельного господарства «Жорж». При написанні роботи застосовувалися метод узагальнення та метод дедукції, які дозволили визначити мету дослідження.
Інші роботи з даної категорії: