0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація обслуговування банкету за типом «шведського столу» (ID:1183755)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 34
Рік виконання: 2023
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП………………………………………………………………………. РОЗДІЛ І. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ БАНКЕТІВ РІЗНИХ ВИДІВ………………………………………………... 1.1. Види банкетів та їх характеристика…………………………………... 1.2. Особливості обслуговування банкету за типом «шведського столу»………………………………………………………………………… 1.3. Складання меню при обслуговуванні банкету за типом «шведського столу»………………………………………………………… РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ БАНКЕТУ ЗА ТИПОМ «ШВЕДСЬКОГО СТОЛУ» У РЕСТОРАНІ «АРИСТОКРАТ»……………………………………………………………. 2.1. Характеристика діяльності ресторану «Аристократ»……………..... 2.2. Аналіз прийому і виконання замовлення на обслуговування гостей за типом «шведського столу» у ресторані «Аристократ»………………... РОЗДІЛ ІІІ. УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ БАНКЕТІВ ЗА ТИПОМ «ШВЕДСЬКОГО СТОЛУ»…………………….. 3.1. Розробка меню для банкету за типом «шведського столу». Розрахунок довжини банкетного столу, кількість столового посуду, приборів, білизни відповідно до розробленого меню……………………. 3.2. Види обладнання для організації та проведення «шведського столу»………………………………………………………………………… ВИСНОВКИ………………………………………………………………… СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ………………………………….. ДОДАТКИ……………………………………………………………………
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність теми. Заклади ресторанного господарства за замовленням окремих відвідувачів або організацій здійснюють обслуговування бенкетів. Банкет – це урочистий званий сніданок, обід або вечеря, що влаштовується на честь якоїсь особи або події. Найбільш частими є банкети, проведені суспільними, науковими та діловими організаціями з нагоди закінчення різних зустрічей, переговорів, конференцій, нарад й інших заходів. Останім часом популярності набула така форма обслуговування банкету як банкет за типом «шведського столу». Формат «шведський стіл» почав використовуватися в нашій країні на початку 90-х років минулого століття й швидко знайшов популярність. Споживачам дуже подобається можливість їсти стільки, скільки хочеться, не обмежуватись стандартною порцією. Вітчизняні ресторатори, натхненні прикладом закордонних колег, почали розвивати «шведський стіл» в Україні. Через те, що закладів ресторанного господарства тоді було мало, а потенційних клієнтів багато «шведський стіл» швидко набув популярності серед споживачів. Тому «шведський стіл» почали використовувати не тільки для того щоб швидко поїсти, але і почали організовувати банкети за типом «шведського столу» . Темою курсової роботи є: «Організація обслуговування банкету за типом «шведського столу». Ця тема є актуальною оскільки «шведський стіл» є традиційною формою організації банкету для великої кількості гостей, в основі якої лежить ідея самообслуговування. Кожний із присутніх має можливість повністю задовольнити свої кулінарні вподобання, самостійно вибираючи страви, що розставлені на загальному столі-буфеті. На цьому ж столі розташовуються чисті тарілки й столові прилади. «Шведський стіл» припускає, що столи для розсадження гостей ставляться окремо осторонь від основного. Якщо в гостя виникає бажання з'їсти щось інше, він залишає тарілку на столі, а наступну порцію накладає на чисту. Окремо встановлюється бар, на якому виставляють келихи й чарки, алкогольні й безалкогольні напої. Метою курсової роботи є розкриття особливостей підготовки та організації обслуговування банкету за типом «шведського столу». Виходячи із мети були поставленні наступні завдання: - охарактеризувати різні види банкетів; - проаналізувати особливості підготовки та обслуговування банкету за типом «шведського столу» у досліджуваному закладі; - розробити меню для проведення банкету за типом «шведського столу»; - розрахувати довжину банкетного столу, кількість столового посуду, приборів, білизни відповідно до розробленого меню; - запропонувати види обладнання для організації та проведення «шведського столу». Об’єктом дослідження в даній роботі виступає ресторан «Аристократ», що знаходиться за адресою м. Вінниця, вул. Івана Бевза, 17. Предметом дослідження є: організація обслуговування банкету за типом «шведського столу». Структура роботи. Курсова робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків.
Інші роботи з даної категорії: