«ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІ ТА МОТИВАЦІЯ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА» (ID:1217110)
Зміст
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА МОТИВАЦІЇ ПРАЦІ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЮ……………………………………………..
1.1 Зміст, сутність та завдання організації праці…………………………...
1.2 Організація праці та управління персоналом готельного господарства.
1.3 Методи та способи мотивації готельного персоналу для ефективної праці…………………………………………………………………………….
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІЇ ТА МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ В ГОТЕЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ «AMBASSADOR PLAZA»………………………………………………………………………...
2.1 Загальна характеристика діяльності готелю……………………………..
2.2 Аналіз організації праці та управління персоналом в готелі…………...
2.3 Оцінка системи мотивації та стимулювання працівників в готелі «Ambassador Plaza»……………………………………………………………
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ ТА МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ В ГОТЕЛІ «AMBASSADOR PLAZA»………
ВИСНОВКИ……………………………………………………………………
СПИСКО ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ……………………………………..
ДОДАТКИ
Зразок роботи
Актуальність даної теми полягає в тому, що організація та мотивація праці є об’єктивною потребою, невід’ємною частиною трудової діяльності людини. Це має сприяти вдосконаленню всіх робочих процесів і виробничих структур для досягнення максимальної ефективності суспільного виробництва. Менеджмент гостинності є однією з невід'ємних частин індустрії туризму. Матеріальна база розміщення туристів займає перше місце у формуванні туристичної інфраструктури, оскільки якість розміщення та відповідних послуг сильно впливає на рівень туристичних послуг. Тому готельне господарство стає галуззю, що швидко розвивається, приносячи великі грошові доходи, в тому числі валютні. Вітчизняне готельне господарство стає невід'ємною частиною світового готельного господарства.
Як відомо, розвиток ринкових відносин підвищив відповідальність і самостійність суб’єктів господарювання у прийнятті та прийнятті управлінських рішень для забезпечення ефективної роботи.
Результати виробничо-комерційної та фінансово-господарської діяльності значною мірою залежать від повноти, оснащеності та своєчасності матеріальних ресурсів, що забезпечують необхідний обсяг і якість виробництва. Орієнтація економіки на ринкові відносини змінили шляхи вирішення проблем забезпечення та використання матеріальних ресурсів, і необхідно готувати нових спеціалістів, які розуміють теорію ринкової економіки та здатні застосувати отримані знання до практичної роботи. У свою чергу, ефективність бізнесу залежить не тільки від наявних у нього ресурсів, а й від людей, правильного вирішення адміністративних завдань і функціональних обов'язків, покладених безпосередньо на співробітників і керівників. Організація праці — спосіб зв’язку безпосередніх виробників із засобами виробництва з метою створення сприятливих умов для досягнення високих кінцевих соціально-економічних результатів. Трудові ресурси – це невід’ємний компонент вдалого економічного розвитку підприємства. Ефективність управління персоналом залежить як від загальних показників, що характеризують економічний розвиток організації, так і від добробуту кожного.
Мотивація відіграє величезну роль в організації підприємства, тому вона має на меті мотивувати працівників працювати ефективно і якісно, вона не тільки покриває витрати роботодавця на організацію виробничого процесу, заробітну плату, але й дозволяє отримати певні прибутки.
Оскільки кожна компанія має свою стратегію розвитку, у кожного працівника є свої мотиви, бажання, особливості поведінки, і ці характеристики відображаються в процесі роботи.
Об’єктом дослідження є аналіз організації та мотивації праці в готельному підприємстві «Ambassador Plaza» м. Київ.
Предметом дослідження є стан організації форм праці та методів мотивації працівників в готельному господарстві та методи її удосконалення.
Метою курсової роботи є дослідження способів удосконалення організації праці та мотивації персоналу у вибраному підприємстві готельного господарства.
Завдання курсової роботи:
1. Дослідити зміст, сутність та завдання організації праці;
2. Дослідити особливості управління персоналом готельного господарства;
3. Проаналізувати методи та способи мотивації готельного персоналу для ефективної праці
4. Проаналізувати організацію праці та управління персоналом в готелі «Ambassador Plaza»;
5. Провести оцінку системи мотивації та стимулювання працівників в готелі «Ambassador Plaza»;
6. Запропонувати шляхи вдосконалення організації праці та мотивації персоналу в готелі «Ambassador Plaza»
Інші роботи з даної категорії: