СтудентАспірант
0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація виробничо-торговельної діяльності ресторану «Avenue 25» на 85 місця, м. Київ (ID:1247850)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 59
Рік виконання: 2024
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 1.1.Обґрунтування потенційного контингенту споживачів 6 1.2.Аналіз конкуренції та конкурентів 8 1.3.Розробка концепції підприємства «Avenue 25» 11 1.4.Обґрунтування місткості підприємства ресторанного господарства 12 1.5.Розробка виробничої програми проектованого ресторану 13 1.6. Обґрунтування системи постачання підприємства 16 РОЗДІЛ 2 19 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗДІЛ 19 2.1. Розробка меню 19 2.2. Розробка планово-розрахункового меню та технологічних документів 24 2.3. Розробка загальної технологічної схеми виробничого процесу та схеми функціонального взаємозв'язку приміщень підприємства 31 2.4. Розрахунок та проектування групи приміщень для приймання та зберігання продуктів в ресторані 34 2.4.1. Розрахунок денної витрати продуктів ресторану 36 2.5. Організація роботи цехів в ресторані «Avenue 25» на 85 місць 37 2.6. Розрахунок площі проектованого ресторану 47 РОЗДІЛ 3. 51 РОЗРОБКА ПЛАНУ ПРИМІЩЕНЬ 51 ВИСНОВКИ 52 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 54 ДОДАТКИ 57
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність теми дослідження. За останні роки ресторанне господарство розвивалося стрімко. Нові заклади відкривалися один за одним, що сприяло перетворенню старого ринку на сучасний фуд-простір, а також появі нових форматів кейтерингових компаній. Проте нинішня економічна ситуація, викликана та повномасштабною війною в Україні, поставила ресторанний бізнес перед новими викликами. Рецесія, спричинена коронавірусом, і загострення воєнних дій не оминули жодної сфери, і найбільше постраждала галузь громадського харчування, яка є однією з найбільш помітних і знакових. Зараз ресторанний бізнес перебуває у складному становищі й потребує швидких адаптаційних рішень. Багато ресторанів були змушені призупинити або повністю зупинити свою діяльність. Проте власники бізнесу шукають нові шляхи для збереження підприємств, таких як перехід на онлайн-замовлення, розвиток доставки та вивезення страв на самовивіз. Окрім цього, нові умови вимагають переосмислення бізнес-моделей, щоб зберегти лояльних клієнтів та знайти нові можливості для розвитку. Гнучкість у прийнятті рішень та здатність швидко адаптуватися до змін стали ключовими факторами виживання для багатьох закладів. З огляду на зростаючу конкуренцію та зміну вподобань гостей, відкриття ресторану стає актуальним кроком для впровадження сучасної і привабливої концепції на ринку. Заклад планує запропонувати гостям унікальну атмосферу, де поєднуються новітні кулінарні тенденції та стильний інтер'єр, що створить незабутній гастрономічний досвід. Ця робота орієнтована на розробку нових підходів та ефективних стратегій у ресторанній сфері, щоб відрізнятися від конкурентів та залучати різні категорії гостей. В умовах підвищеного інтересу до здорового харчування та кулінарних інновацій, «Avenue 25» прагне стати місцем, де гості зможуть насолодитися унікальними стравами та висококласним сервісом.
Інші роботи з даної категорії: