Зміст
ВСТУП
РОЗДІЛ 1 ІННОВАЦІЙНИЙ
РОЗДІЛ 2 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ
2.1 Характеристика району, де планується розмістити заклад, та обґрунтування вибору місця будівництва
2.2 Аналіз існуючого ринку готельних послуг
2.3 Дослідження контингенту потенційних споживачів
2.4 Обґрунтування переліку надаваних послуг
2.5 Визначення концептуальних засад діяльності підприємства гостинності
2.6 Обґрунтування технічної можливості будівництва проектуємого підприємства
РОЗДІЛ 3 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА
3.1 Моделювання та структуризація сервісного процесу
3.1.1 Розроблення організаційно–функціональної структури підприємства гостинності
3.1.2 Організація прийому та розміщення туристів
3.2 Проектування приймально-вестибюльної групи приміщень
3.3 Проектування житлових приміщень
3.4 Проектування закладів ресторанного господарства при готелі
3.4.1 Тип і місткість підприємств харчування при готелі
3.4.2 Організація роботи закладів харчування
3.4.2.1 Складання меню і розроблення виробничої програми підприємства
3.4.2.1.1 Визначення режиму роботи закладів харчування при готелі, що проектується
3.4.2.1.2 Складання таблиці та графіка завантаження зали
3.4.2.1.3 Визначення кількості страв і напоїв, що реалізуються в залі
3.4.2.2 Розрахунок необхідної кількості сировини для забезпечення виробничої програми закладів харчування при готелі, що проектується
3.4.2.3 Обґрунтування структури і складу приміщень на основі структурно-технологічної схеми виробництва
3.4.2.4 Проектування складського господарства
3.4.2.4.1 Організація роботи складу
3.4.2.4.2 Обґрунтування вибору обладнання та інвентарю для складування та зберігання сировинних запасів
3.4.2.5 Проектування заготівельних цехів
3.4.2.5.1 Характеристика технологічного процесу та особливості організації технологічних ліній та окремих робочих місць
3.4.2.5.2 Підбір устаткування, інвентарю цехів та розрахунок їх площ
3.4.2.6 Проектування заготівельних цехів
3.4.2.6.1 Організація роботи заготівельних цехів
3.4.2.6.2 Підбір обладнання, інвентарю цехів та розрахунок їх площ
3.4.2.7 Проектування мийної кухонного посуду
3.4.3 Організація обслуговування споживачів
3.4.4 Просторове рішення зони обслуговування та її матеріально-технічне забезпечення
3.4.5 Проектування адміністративно-побутових приміщень
3.4.6 Проектування технічних приміщень
3.4.7 Визначення загальної площі підприємств харчування готелю, що проектується
3.5 Проектування приміщень культурно-дозвіллєвого і фізкультурно-оздоровчого призначення
3.6 Проектування службових, господарських та виробничих приміщень готелю
3.7 Визначення загальної площі закладу, конфігурації та поверховості будівлі
3.8 Розроблення об’ємно-планувального рішення проектованого підприємства готельно-ресторанного господарства
3.9 Умови забезпечення санітарно-гігієнічних норм в готелі
РОЗДІЛ 4 ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ
4.1 Розміщення закладу в містобудівній структурі
4.2 Інженерно-будівельні рішення підприємства
4.3 Характеристика інженерних систем готелю
4.4 Пропозиції щодо дизайну
...