0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація обслуговування дипломатичного прийому на 10 осіб   (ID:128158)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 53
Рік виконання: 2016
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
Зміст Вступ Розділ 1. Характеристика підприємства 1.1. Дати визначення підприємству ресторанного господарства 1.2. Характеристика приміщень, інтер’єру Розділ 2. Організація обслуговування бенкету(прийому) 2.1. Характеристика заходу 2.2. Підготовка приміщень до проведення заходу. Санітарно-гігієнічні вимоги до приміщень закладу ресторанного господарства 2.3. Складання меню 2.4. Розрахунок кількості та вартості страв та напоїв 2.5. Підбір та характеристика посуду, приборів, білизни 2.6. Сервірування столу Розділ 3. Технологія приготування напоїв з основами товарознавства 3.1. Технологічна характеристика алкогольних напоїв 3.1.1. Характеристика. Правила вживання ароматизованих вин 3.1.2. Асортимент, технологія приготування, правила подачі коктейлів групи «фліп» Розділ 4. Устаткування, яке використовується при приготуванні напоїв 4.1. Характеристика основних частин устаткування. Принцип дії. Розділ 5. Охорона праці на підприємстві 5.1. Вимоги охорони праці при роботі з електричним, механічним, холодильним устаткуванням 5.2. Вимоги охорони праці при роботі майстра ресторанного обслуговування Висновки Список використаних джерел Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Розміщення гостей, обслуговування за столом ведеться у відповідності з протоколом. При цьому враховуються не тільки офіційні посади запрошених, але і суспільне становище, почесне звання, вік і т. д. Про старшинство іноземних гостей повідомляє замовник бенкету-прийому. Слово «протокол» означає сукупність правил, традицій та умовностей, яких дотримуються уряди, державні установи, дипломатичні представництва, а також офіційні особи в спілкуванні міжнародного характеру. У міжнародному спілкуванні дотримання протоколу є обов’язковим. Основні правила міжнародного протоколу в цілому дотримуються у всіх країнах, однак кожна з них може вносити свої зміни з врахуванням національних традицій та особливостей. Український протокол передбачає дотримання правил, традицій і умовностей, що дотримуються в інших державах. Він не допускає різниці між представництвами великих і малих країн, дискримінації по відношенню до маленьких держав. У зовнішніх формах міжнародного спілкування порушення протоколу або відхід від нього може нанести шкоду престижу іншої країни або офіційним представникам і привести до ускладнень у взаємовідносинах між державами. На дипломатичні прийоми запрошують тільки осіб, що займають офіційне становище. Ці бенкети носять строго офіційний характер. Перевага на таких бенкетах віддається суспільному становищу запрошеного, а не його статі. Запрошення адресують конкретним особам, які не мають права передавати його іншому. Це пояснюється тим, що порядок розміщення гостей за столом визначається згідно їх посад. У запрошенні вказується характер прийому (сніданок, обід, вечеря). Організація дипломатичного бенкету складається з прийому замовлення, підготовки до проведення і обслуговування. При прийомі замовлення, окрім місця проведення, дати, часу початку і закінчення виясняється, чи потрібно в залі вивішувати прапори держав, встановлювати мікрофон на столі, чи потрібний виступ оркестру, чи потрібен мікрофон для виклику автомашин при роз’їзді гостей. Прийоми – це старовинна форма підтримки контактів між людьми. Ділові прийоми використовуються з метою встановлення та підтримки офіційних відносин. Сучасні правила їх підготовки і проведення, етикет поведінки гостей увібрали багатовікові традиції культури гостинності та застілля різних народів. Такі прийоми знайшли своє застосування у різних ділових сферах життя людей. Наприклад, дипломатичні прийоми – одна із загальноприйнятих і поширених форм зовнішньополітичної діяльності урядів, міністерств закордонних справ, дипломатичних представництв. Нині установи та фірми, що займаються зовнішньоекономічною діяльністю, дедалі частіше використовують таку форму спілкування, як прийоми, для встановлення, розвитку й поглиблення ділових контактів, отримання інформації про стан справ у сферах бізнесу, які їх цікавлять, доведення до широкого кола осіб корисної інформації про себе. В цьому і полягає актуальність дослідження. Об’єкт дослідження: організація обслуговування дипломатичного прийому. Предмет дослідження: дипломатичний прийом. Мета дослідження полягає у вивченні організації обслуговування дипломатичного прийому. Відповідно до мети поставлено такі завдання: • Дати характеристику підприємству; • Скласти меню для бенкету на 10 осіб; • Розрахувати кількість страв та напоїв для бенкету; • Охарактеризувати посуд, необхідний для проведення прийому; • Охарактеризувати сервірування столу.  
Інші роботи з даної категорії: