0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

звіт з практики (ID:209728)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 30
Рік виконання: 2018
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА РЕСТОРАНУ THE HUB 5 1.1. Характеристика ресторану 5 1.2. Націленість ресторану 7 1.3. Спеціалізація, концепція та стиль ресторану 8 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ РЕСТОРАНУ 10 2.1. Склад функціональних груп приміщень ресторану The Hub, їх взаємозв'язок 10 2.2. Асортимент і цінова політика ресторану 12 2.3. Схема виробничого циклу ресторану 14 2.4. Методи і форми обслуговування, перелік послуг 16 2.5. Форми розрахунку зі споживачами 23 2.6. Перелік документів та нормативно – правова база ресторану 24 2.7. Рекламна діяльність 24 ВИСНОВКИ 26 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 27 ДОДАТКИ 29
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: