Зміст
ВСТУП…………………………………………………………...………….. 5
РОЗДІЛ I ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ
ПРОЕКТУ……………………………………….…………………………... 7
1.1 Характеристика району, де планується розмістити санаторій та
обґрунтування вибору місця будівництва …………………………………... 7
1.2 Аналіз існуючого ринку готельних послуг та обґрунтування
вибору типу і категорії проектованого засобу розміщення ………………… 8
1.3 Дослідження контингенту потенційних споживачів ………...….. 10
1.4 Визначення концептуальних засад діяльності готелю ………….. 11
1.5 Інженерні дослідження та обґрунтування технічної можливості
будівництва готельного підприємства ……………………………………… 12
РОЗДІЛ II ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ…………………… 14
2.1 Моделювання сервісно-виробничого процесу готельного
підприємства, що проектується……………………………………………… 14
2.2 Проектування приміщень лікувально-діагностичного
призначення………………………………………………………………...… 18
2.2.1 Організація надання послуг медичною службою…………. 18
2.2.2 Визначення складу та площі приміщень лікувально-
діагностичної групи…………………...……………………………………... 19
2.3 Проектування закладів ресторанного господарства готельного
підприємства…………………..……………………………………………… 21
2.3.1 Організація харчування споживачів готельних послуг в
дієтичній їдальні санаторію………………………………………………….. 21
2.3.2 Розробка виробничої програми основного підприємства
харчування…………………….……………………………………………… 22
2.3.3 Розрахунок добової кількості сировини, напівфабрикатів,
продуктів та закупівельних товарів…………………………………………. 45
2.3.4 Розроблення та характеристика структурно-технологічної
схеми виробництва дієтичної їдальні……………………………………….. 47
2.3.5 Проектування овочевого цеху дієтичної їдальні………… 49
2.3.5.1 Складання денної виробничої програми овочевого
цеху та розрахунок необхідної кількості працівників…………………..…. 49
2.3.5.2 Організація роботи виробничого цеху…………... 53
2.3.5.3 Підбір обладнання та розрахунок площі цеху…... 55
2.3.6 Визначення складу та площі приміщень підприємства
харчування…………………………………………………………...……….. 56
2.4 Розроблення заходів щодо забезпечення санітарно-гігієнічних
умов в проектованому засобі розміщення………………………………….. 57
2.5 Визначення загальної площі готельного підприємства, його
конфігурації та поверховості.......................................................... 58
2.6 Розробка об’ємно-планувального рішення проектованого
санаторію................................................................................. 62
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ................................................... 64
СПИСОК ВИКОРИСТАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ІНТЕРНЕТ-
РЕСУРСІВ............................................................................... 65
ДОДАТКИ.............................................................................. 67
Додаток А. Креслення «Ситуаційний план»..................................... 67
Додаток Б. Продуктова відомість...................................................68