0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія страв з фенхелю (ID:386247)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 45
Рік виконання: 2013
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 І. Теоретична частина 5 1. Аналітичний огляд літературних джерел з визначеної проблеми. Особливості використання фенхелю в харчуванні людини 5 2. Характеристика технологічного процесу страв із використанням фенхелю 9 3. Фізико-хімічні зміни, що відбуваються під час технологічного виробництва страв із використанням фенхелю 16 4. Вимоги до якості страв з використанням фенхелю 25 ІІ. Практична частина 28 1. Розробка заходів щодо удосконалення технологічного процесу та якості страв із використанням гарбуза 28 2. Розробка асортименту страв із використанням фенхелю для закладів ресторанного господарства 29 3. Розробка нормативної документації на нові страви 31 4. Розрахунок харчової цінності запропонованих страв 40 Висновки 48 Використана література 50
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: