0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Звіт про проходження практики в готелі (ID:599486)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 34
Рік виконання: 2021
Вартість: 499
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП……………………………………………………………………………3 РОЗДІЛ I.ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗАКЛАДУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ЙОГО ОРГАНІЗАЦІЙНО-УПРАВЛІНСЬКА СТРУКТУРА…………………………………………………………………. …7 1.1 НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ……….7 1.2 АРХІТЕКТУРА, ІНТЕР’ЄР ТА КОНЦЕПТУАЛЬНА НАПРАВЛЕНІСТЬ………………………………………………………………8 1.3 ОРГАНІЗАЦІЙНО-УПРАВЛІНСЬКА СТРУКТУРА……………..……9 1.4 ОСНОВНІ СЛУЖБИ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА, ЇХ ФУНКЦІЇ ТА СКЛАД…………………………………………………………11 1.5 МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНЕ ТА ПРОДОВОЛЬЧЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ………………………………………………………………12 РОЗДІЛ II. ОРГАНІЗАЦІЯ І УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДОМ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА…………………………………………..14 2.1 ОРГАНІЗАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ СЛУЖБОЮ ПРИЙМАННЯ ТА РОЗМІЩЕННЯ…………………………………………………………………14 2.2 ОРГАНІЗАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ПОВЕРХОВОЮ СЛУЖБОЮ…16 2.3 ОРГАНІЗАЦІЯЯ НАДАННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ……………..17 2.4 ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ ОРГАНІВ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДОМ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА………………………….17 РОЗДІЛ III. ПЛАНОВО-ЕКОНОМІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА………………………………………………………...……20 3.1 АНАЛІЗ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ДІЯЛЬНОСТІ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА……………………20 3.2 ОСОБЛИВОСТІ ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ………..21 РОЗДІЛ IV. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ.РОЗРОБКА БІЗНЕС-ПЛАНУ ОСОБИСТОГО ПІДПРИЄМСТВА ЗА ТИПОМ БАЗИ ПРАКТИКИ……………………………………………………………………..25 ВИСНОВКИ……………………………………………………………………..28
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Швидкі темпи зростання і постійне вдосконалення індустрії гостинності добре відомі. Будучи частиною сфери обслуговування в економіці країни, індустрія гостинності являє собою один із секторів економіки, які найбільш швидко розвиваються. Однак далеко не всім підприємствам і навіть цілим компаніям вдається вести справу та, що їм можна позаздрити. Успіх діяльності підприємства багато в чому залежить від ретельно продуманої організаційної структури підприємства, добре розробленого плану дій. Важливе місце в індустрії займає готельний бізнес, широкий і різноманітний характер якого охоплює й елементи пов'язаних із ним секторів індустрії, наприклад харчування, відпочинок і розрізнення. Логічно, що готельний бізнес демонструє більш широку і різноманітну організаційну структуру, ніж інші сектори індустрії. Сучасний готельний комплекс значно відрізняється від заїжджих дворів минулих століть. І з таким завданням, як надання готельних послуг, в даний час не під силу впоратися одній людині - господарю готелю, оскільки мова йде про обслуговування не одного постояльця, а сотень або навіть тисяч. Зараз послуги готельного сервісу включають в себе не тільки проживання та харчування, але й широкий комплекс послуг зв'язку, транспорту, розваг: прокат автомобілів, парковка, Інтернет-кафе, зони wifi, телефонія, факс, пункт замовлення авіа-, залізничних квитків, тренажерні зали , басейни,салон краси, кінотеатри, нічний клуб, більярдна та багато інших. По суті, готельний комплекс - це ціле «закрите місто» зі своєю розвиненою інфраструктурою .І щоб домогтися подібного стану, необхідно мати чітке розуміння того, якими мають бути послуги в готельному бізнесі або послуги готельного сервісу, які правила надання готельних послуг, яка технологія готельного сервісу. Як показує аналіз готельних послуг, важливою конкурентною перевагою готельного комплексу є саме те, чи здатний готель запропонувати повний спектр сервісів і яка якість готельних послуг. З 20 грудня по 14 січня я проходила виробничу практику в готелі «Гостинний двір Синевир» , що знаходиться за адресою вул. Центральна, буд.1367, Синевир, Закарпатська область Метою практики було оволодіння сучасними технологіями організації готельного та ресторанного обслуговування, методами, формами управління підприємством готельно-ресторанного господарства та його окремими підрозділами, організації праці фахівців індустрії гостинності, формування навичок наукового аналізу та практичної апробації теоретичних положень сучасного менеджменту, маркетингу, сервісології. Завдання практики: - удосконалення вмінь самостійно здійснювати пошук потрібної інформації про стан роботи підприємства на ринку, аналізувати її, виявляти основні чинники, що обумовлюють фактичний стан діяльності підприємства, розкривати основні тенденції його розвитку, вивчати організаційні та логістичні процеси на підприємстві, пояснювати їх, пропонувати науково обґрунтовані висновки та пропозиції щодо удосконалення окремих процесів або їх взаємодії; - ознайомлення з інноваційними технологіями готельного та ресторанного господарства, основними, допоміжними та обслуговуючими технологічними процесами, циклами та операціями, що лежать в основі діяльності підприємства; особливостями завдань і функції основних структурних підрозділів підприємства; - формування знань і умінь щодо реалізації технологічних та управлінських процесів, для забезпечення ефективного виробництва і споживання готельних, ресторанних послуг відповідно до міжнародних стандартів якості та гостинності; - ознайомлення з нормативними документами та технологічними стадартами послуг проживання та харчування на даному підприємстві, а також системою контролю за дотриманням якості послуг; - ознайомлення з сучасними тенденціями проектування та технологічного обладнання підприємств готельного та ресторанного сервісу, методами та формами здійснення технологічних процесів, технікою безпеки та охороною праці на підприємстві. - здійснення відповідних до завдань практики розрахунків та підготовки конструктивних висновків щодо діяльності підприємства на підставі проаналізованої інформації, розробки управлінських рішень та конкретних пропозицій щодо вдосконалення управління реальним досліджуваним об'єктом ; - набуття навичок наукового аналізу процесів та явищ у сфері готельного бізнесу.