0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проект бутік-готелю 5* на 50 номерів в місті Києві (ID:76370)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 200
Рік виконання: 2015
Вартість: 2500
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ І.ОБГРУНТУВАННЯ (ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ) ПРОЕКТУ 1.1. Маркетингові дослідження ринку міста Києва 1.1.1. Дослідження ареалу діяльності готелю у місті Києві 1.1.2. Аналіз ринку послуг готельно-ресторанного господарства Шевченківського району міста Києва 1.1.3. Дослідження конкурентів в ареалі діяльності проектованого бутік-готелю 1.1.4. Дослідження ринку споживачів в ареалі діяльності проектованого бутік-готелю 1.1.5. Визначення місткості ринку та обґрунтування потужності проектованого бутік-готелю 1.2. Розробка концепції проектованого бутік-готелю у місті Києві РОЗДІЛ ІІ. ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ 2.1 Моделювання сервісно-виробничого циклу приймання і розміщення в бутік-готелі «Мона Ліза» 2.2. Проектування житлової групи приміщень у бутік-готелі «Мона Ліза» 2.3. Проектування приймально-вестибюльної групи приміщень у бутік-готелі «Мона Ліза» 2.4. Проектування приміщень побутового обслуговування і торгівлі в бутік-готелі «Мона Ліза» 2.5. Проектування приміщень культурно-дозвільного призначення в бутік-готелі «Мона Ліза» 2.6. Проектування приміщень фізкультурно-оздоровчого призначення в бутік-готелі «Мона Ліза» 2.7. Проектування адміністративних приміщень в бутік-готелі «Мона Ліза» 2.8. Проектування господарських та виробничих приміщень в бутік-готелі «Мона Ліза» 2.9. Проектування закладів ресторанного господарства в бутік-готелі «Мона Ліза» 2.9.1. Складання меню і розроблення виробничої програми ресторану «Мона Ліза» 2.9.2. Розробка структурно-технологічної схеми проектованого ресторану «Мона Ліза» 2.9.3. Розрахунок виробничих цехів у ресторані «Мона Ліза» 2.9.4. Просторове рішення зони обслуговування проектованого ресторану «Мона Ліза» 2.10. Визначення загальної площі та поверховості будівлі бутік-готелю «Мона Ліза» 2.11. Розроблення заходів щодо забезпечення санітарно-гігієнічних норм в проектованому бутік-готелі «Мона Ліза» РОЗДІЛ ІІІ. АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНИЙ 3.1. Передпроектні роботи бутік-готелю «Мона Ліза» 3.1.1 Розроблення попередніх концептуальних архітектурних пропозицій для бутік-готелю «Мона Ліза» 3.1.2. Розроблення пропозицій щодо розміщення об’єктів будівництва на земельній ділянці (обґрунтування місця розташування, необхідної території та умов будівництва) бутік-готелю «Мона Ліза» 3.1.3. Визначення інженерних характеристик бутік-готелю «Мона Ліза» 3.2. Інженерно-будівельні рішення бутік-готелю «Мона Ліза» 3.2.1. Інженерні системи проектованого бутік-готелю «Мона Ліза» 3.2.2. Пропозиції щодо дизайну бутік-готелю «Мона Ліза» 3.2.3 Будівельно-технічні показники проекту бутік-готелю «Мона Ліза» 3.2.4 Кошторис будівництва бутік-готелю «Мона Ліза» 3.3. Порядок здачі в експлуатацію закінченого будівництвом бутік-готелю «Мона Ліза» 3.4. Заходи щодо охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки, охорони навколишнього середовища та цивільного захисту бутік-готелю «Мона Ліза» 3.4.1. Створення системи управління охороною праці у проектованому бутік-готелі «Мона Ліза» 3.4.2. Заходи охорони праці у бутік-готелі «Мона Ліза» 3.4.3. Санітарно-гігієнічні заходи у приміщеннях бутік-готелю «Мона Ліза» 3.4.4. Засоби та заходи електробезпеки при експлуатації устаткування у бутік-готелі «Мона Ліза» 3.4.5. Евакуація людей з приміщень та будівель бутік-готелю «Мона Ліза» 3.4.6. Заходи з охорони навколишнього природного середовища у бутік-готелі «Мона Ліза» 3.4.7. Цивільний захист у бутік-готелі «Мона Ліза» РОЗДІЛ IV.ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИЙ 4.1. Управління проектованим бутік-готелем «Мона Ліза» 4.1.1. Визначення та обґрунтування організаційно-правового статусу бутік-готелю «Мона Ліза» 4.1.2. Розроблення раціональної організаційної структури управління бутік-готелем «Мона Ліза» 4.2. Економічна частина 4.2.1. Обґрунтування операційних доходів бутік-готелю «Мона Ліза» 4.2.2. Планування операційних активів бутік-готелю «Мона Ліза» 4.2.3. Планування операційних витрат за калькуляційними статтями бутік-готелю «Мона Ліза» 4.2.4. Планування формування операційного прибутку за сценаріями розвитку бутік-готелю «Мона Ліза» 4.2.5. Планування основних показників діяльності бутік-готелю «Мона Ліза» на десять років 4.2.6. Оцінка ефективності капітальних вкладень, окупності проекту бутік-готелю «Мона Ліза» РОЗДІЛ V. РОЗВИТОК ПРОЕКТУ БУТІК-ГОТЕЛЮ «МОНА ЛІЗА» ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову