0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проектування готельно-ресторанного комплексу в м. Харкові (ID:80042)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 136
Рік виконання: 2015
Вартість: 2500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ ТА ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ У ХАРКОВІ 1.1. Загальні положення та основні поняття 1.2. Аналіз ринку готельних послуг в Україні та в місті Харкові 1.3. Дослідження ринку споживачів та конкурентів в готельному господарстві Харкова Висновки до розділу 1 РОЗДІЛ 2. ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ РІШЕННЯ 2.1. Моделювання сервісно-виробничого процесу 2.2. Проектування адміністративно-побутових приміщень 2.3. Проектування технічних приміщень 2.4. Проектування приміщень житлової групи 2.5. Господарсько-виробничі приміщення 2.6. Проектування підприємства ресторанного господарства в готелі 2.7. Проектування приміщень спортивно-оздоровчого та ділового призначення 2.8. Розробка об’ємно-планувального рішення об’єкта Висновки до розділу 2 РОЗДІЛ 3. АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНІ РІШЕННЯ 3.1. Розробка концептуальної архітектурної пропозиції 3.2. Обґрунтування місця розташування, необхідної території та умов будівництва 3.3. Визначення інженерних характеристик об’єкту. Будівельно-технічні показники проекту 3.4. Порядок здачі в експлуатацію збудованого готельного комплексу Висновки до розділу 3 РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ 4.1. Поняття про охорону праці та безпеку; нормативно-правові акти з охорони праці 4.2. Розробка системи управління охороною праці 4.3. Санітарно-гігієнічні заходи в житлових приміщеннях готельного комплексу 4.4. Заходи та засоби електробезпеки при експлуатації устаткування Висновки до розділу 4 РОЗДІЛ 5. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ 5.1 Визначення правової форми та організаційної структури суб’єкта господарювання 5.2 Планування основних техніко-економічних показників 5.3 Розрахунок економічної ефективності проекту Висновки до розділу 5 ПОДАЛЬШИЙ РОЗВИТОК ПРОЕКТУ ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ ГРАФІЧНІ МАТЕРІАЛИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову