0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проектування закладу ресторанного господарства при готельному комплексі на 100 місць (ID:80045)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 126
Рік виконання: 2014
Вартість: 1500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 1.1. Характеристика підприємства 1.2. Маркетингові дослідження ринку послуг підприємства 1.3. Розробка концепції проектованого підприємства Висновки до розділу 1 РОЗДІЛ 2. ІНЖЕНЕРНО – ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗДІЛ 2.1. Моделювання сервісно - виробничого процесу на підприємстві 2.2. Проектування всіх груп приміщень ресторану 2.3. Проектування інженерних систем на підприємстві Висновки до розділу 2 РОЗДІЛ 3. АРХІТЕКТУРНО – БУДІВЕЛЬНИЙ РОЗДІЛ 3.1. Розрахунок розмірних параметрів підприємства 3.2. Розроблення пропозицій щодо розміщення об’єктів будівництва на земельних ділянках 3.3. Охорона праці та безпека в назвичайних ситуаціях Висновки до розділу 3 РОЗДІЛ 4. ОРГАНІЗАЦІЙНО – ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗДІЛ 4.1. Визначення правової форми та організаційної структури ресторан 4.2. Методи організації обслуговування на підприємстві 4.3. Розрахунок економічної ефективності проекту Висновки до розділу 4 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ ГРАФІЧНІ МАТЕРІАЛИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову