0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Ефективність використання плодів та ягід у дієтичному та дитячому харчуванні (ID:82402)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 43
Рік виконання: 2014
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ПЛОДІВ ТА ЯГІД У ДІЄТИЧНОМУ ТА ДИТЯЧОМУ ХАРЧУВАННІ 1.1. Значення овочів, плодів і ягід в харчуванні людини 1.2. Особливості використання плодів та ягід в дитячому харчуванні 1.3. Фізико-хімічні властивості плодово-ягідних соків РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ ПЛОДІВ ТА ЯГІД У ДИТЯЧОМУ ХАРЧУВАННІ НА ПРИКЛАДІ ДИТЯЧОГО КАФЕ «ВІТАМІН» 2.1. Загальна характеристика підприємства 2.2. Аналіз технологічного процесу виготовлення страв та напоїв 2.3. Аналіз меню кафе «Вітамін» РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА РЕКОМЕНДАЦІЙ І ЗАХОДІВ ВИРІШУВАНОЇ ПРОБЛЕМИ 3.1. Впровадження нових технологій по виробництву страв і напоїв з плодів та ягід у дитячому харчуванні 3.2. Переваги нових технологій приготування страв 3.3. Розробка проектів нормативної документації на нові страви ВИСНОВОК СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову