066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація бенкет-чаю на 24 особи (ID:95658)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 55
Рік виконання: 2014
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА РІЗНИХ ВИДІВ БЕНКЕТІВ 1.1 Класифікація бенкетів 1.2 Особливості бенкетів за столом із повним або частковим обслуговуванням офіціантами 1.3 Особливості бенкет-фуршету 1.4 Особливості бенкет-коктелю та бенкет-чаю 1.5 Особливості бенкет-прийому за типом «шведського столу» 1.6 Особливості бенкетів з приводу свят РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТІВ 2.1. Порядок прийому і виконання замовлень на обслуговування 2.2. Вимоги до меню 2.3. Підготовка до проведення бенкету 2.4. Вибір форми та розміщення бенкетних столів 2.5. Особливості сервірування столів 2.6. Послідовність обслуговування на бенкеті РОЗДІЛ 3. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТУ ЧАЮ НА 24 ОСОБИ 3.1. Розрахунок площі зали, необхідної для проведення бенкету 3.2. Розробка меню бенкету 3.3. Розрахунок необхідної кількості сировини та продуктів 3.4. Розрахунок і підбір обслуговуючого персоналу 3.5. Розрахунок потреби в столовій білизні, посуді, столових наборах, з урахуванням складеного меню 3.6. Схема сервірування столу 3.7. Порядок розсадження гостей 3.8. Організація обслуговування офіціантами ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ І ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: