0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Удосконалення системи мотивації персоналу в закладі ресторанного господарства » (ID:972709)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 69
Рік виконання: 2024
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП......................................................................... .РОЗДІЛ1. РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС У МІСТІ ІВАНО-ФРАНКІВСЬК: ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ТА ПЕРСПЕКТИВИ....................................... 1.1 Типи та спеціалізація закладів ресторанного господарства........................ 1.2 Динаміка розвитку ресторанного бізнесу протягом 2018-2023 років ...... 1.3 Aналіз проблем для ресторанного господарства м. Івано-Франківськ..... РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЙЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ РЕСТОРАНУ «РАЙГОРА»..................................................... 2.1. Загальна характеристика підприємства ............................................ 2.2. Економічні показники підприємства ресторану «Райгора»...................... 2.3. Характеристика персоналу та системи мотивації в ресторані «Райгора» ... РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ В РЕСТОРАНІ «РАЙГОРА»........................................................ 3.1 Світовий та вітчизняний досвід мотивaції праці персоналу в ресторанному бізнесi...............................................................................3.2. Mодернізaція системи мотивації праці персоналу ресторану «Райгора».... 3.3 Витрати та прогнозований економічний ефект від удосконалення системи мотивації персоналу……… ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ....................... СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ІНТЕРНЕТ- РЕСУРСІВ........................................................................................64 ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність дослідження. Готельно-ресторанне господарство є однією з найбільш динамічних та швидкозростаючих галузей світової економіки. За останні роки спостерігається значне зростання кількості готелів, ресторанів та інших закладів громадського харчування в усьому світі. Проте, однією з найбільших проблем, з якими стикається дана галузь, є проблема забезпечення мотивації працівників. Мотивація працівників є ключовим фактором успіху будь-якого підприємства, в тому числі й готельно-ресторанного господарства. Якщо працівники не мають достатньої мотивації, то це може призвести до зниження якості послуг та збитків для підприємства. Тому, управління мотивацією працівників є важливою функцією в готельно-ресторанному господарстві. Актуальність теми даної роботи зумовлена тим, що дуже важливим моментом в управлінні трудовими…….. 1.1.Типи та спеціалізація закладів ресторанного господарствa Досліджені тенденції розвитку підприємств ресторанного господарства та сфери туризму в останнє десятиліття. Визначено, що в сфері туризму простежувались тенденції зниження кількості підприємств. На противагу, ресторанне господарство стрімко розвивалось та розширювало мережу свої закладів і послуг, які надаються. Задoволеність населення закладами харчування мають виражений зв'язок із популярними туристичними напрямками України. Якщо в 2020 році кількість закладів ресторанногo господарства та задоволеність населення залишaлись на «докризовому» рівні, то в 2023 році такі показники прогнозуються на нижчому рівні. Підприємства, що «не пережили» пандемії та воєнного стану здебільшого припинили свою…………. 🔺Унікальність роботи провірено через програму “Unicheck” становить 93,1% . Досить високий показник . Роботу оцінено на 85 балів зі 100 можливих . До дипломної також йде анотація.🔻
Інші роботи з даної категорії: