0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЗВІТ з професійної практики на ТОВ «Микулирнецький Бровар» (ID:1010073)

Тип роботи: звіт з практики
Дисципліна:Звіти з практики
Сторінок: 48
Рік виконання: 2023
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ 1. Вступ…………………………………………………………………………2 2. Загальна характеристика підприємства……………………………………3 3. Приймальне відділення……………………………………………………..8 4. Робота основних виробничих підрозділів………………………………...14 5. Технохімічний і мікробіологічний контроль……………………………..22 6. Відділ стандартизації, метрології, сертифікації…………………………..34 7. Охорона праці та техніка безпеки………………………………………….35 8. Охорона довкілля……………………………………………………………39 9. Цивільний захист……………………………………………………………43 Висновки………………………………………………………………………...47 Список використаної літератури………………………………………………48
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Асортимент продукції З моменту створення ТОВ «Микулинецький Бровар» керівництво і технологи поставили мету – виготовляти тільки натуральний продукт високої якості, конкурентноспроможний, а саме не пастеризоване пиво. Кожен сорт пива має свою історію і розроблений технологами. При виготовленні кожного сорту дотримуються класичної схеми та чіткої послідовності, закладеної в рецептурі. Споживачам пропонують широкий та різноманітний асортимент продукції, посеред якого кожен поціновувач напою може віднайти свій сорт. На даний час підприємство виробляє 14 сортів пива і пиво спеціальне : - «Микулин» – масова частка сухих речовин 11%, світле пиво; - «Микулин Лагер» – масова частка сухих речовин 11%, світле пиво; - «Микулин Blanche» – масова частка сухих речовин 12 %, спеціальне пиво; - «Троян» – масова частка сухих речовин 11.5%, світле пиво; - « Микулин-900» – масова частка сухих речовин 12 %, світле пиво; - «Вища проба» – масова частка сухих речовин 12 %, світле пиво; - «Koruna Ceska» – масова частка сухих речовин 12 %, світле пиво; - «Дністер» – масова частка сухих речовин 12 %, світле пиво; - «Українське» – масова частка сухих речовин 13%, темне пиво; - «Кальтенберг» – масова частка сухих речовин 13,5, світле пиво; - «Медове» – масова частка сухих речовин 15%, світле пиво; - «Елітне» – масова частка сухих речовин 15 %, світле пиво; - «Тернове поле» – масова частка сухих речовин 18%, світле пиво; - «Новорічне» – масова частка сухих речовин 21 %, світле пиво; - «Радлер-Лимон» – пиво спеціальне. На кожен сорт пива розроблена технологічна інструкція. Пиво сертифіковане органом сертифікації ДП «Тернопільстандартметрологією» [1]. "Микулин" – 4,2% алк. спеціальне непастеризоване пиво: Цей сорт був створений технологами у 1994 році і названий на честь історичної назви містечка. Це легке світле пиво стало найбільш вживаним та улюбленим серед прихильників продукції. Воно виготовлене із чистої джерельної води, світлого пивоварного солоду та хмелю. Має чистий смак збродженого солодового напою з приємною хмелевою гіркотою, 11% с.р., у початковому суслі. "Микулин Blanche" – 3,4% алк. світле непастеризоване пиво: Цей сорт достатньо «молодий» на підприємстві, а його коріння родом із Бельгії. Це пиво із збалансованим смаком гірчинки хмелю, пряним післясмаком і ароматом кардамону та гвоздики, 12% с.р., у початковому суслі. "Медове" – 6,0% алк. світле непастеризоване пиво: Виготовлене із чистої джерельної води, ячмінного солоду, хмелю та меду, зібраного на власній пасіці. Має приємний хмелевий смак та аромат з винним і відчутним медовим присмаком, 15 % с.р., у початковому суслі. "Тернове Поле" –7,1% алк. Світле непастерезоване пиво: Пиво м’яке, міцне і солодове. У пива достатньо виражений винний смак. Це чудове десертне пиво. Пиво міцне, але володіє легкістю. Спеціально підібраний сорт солоду надає пиву багатого смаку. Пиву притаманний м’який солодовий смак, який підсилюється помірною хмелевою гіркотою з відтінком білого ігристого вина, 18% с.р., у початковому суслі. [1]. "Українське-Темне" –4,3% алк. темне непастеризоване пиво: Темне пиво зварене з карамельного і темного солоду. Має приємний солодово-карамельний смак з хмелевою гіркотою. Темне пиво корисніше за рахунок більшого вмісту редуктонів та меланоїдинів, які надходять в пиво при його виготовленні з темного та карамельного солоду, 13% с.р., у початковому суслі. Koruna Ceska –5,0 % алк. світле непастеризоване пиво: Пиво зварене за ліцензією сімейної рецептури чеських пивоварів. Саме цьому пиву притаманний насичений солодовий смак, що гармонічно поєднується із виразною хмелевою гіркотою. Це світле пиво з насиченим смаком та ароматом відповідає смаку елітних сортів чеського пива. Післясмак - згасає швидко, не залишаючи довгої гіркоти, 12,0 % с.р., у початковому суслі. "Вища Проба" –4,5% алк. світле непастеризоване пиво: Зварене із відбірного світлого пивоварного солоду, спеціальних сортів пшениці. Для приготування цього пива використаний ароматичний сорт хмелю. Для пива «Вища проба» характерне ледь відчутне охмелення і легка кислинка. В охолодженому вигляді воно добре втамовує спрагу і освіжає. Аромат і смак створюють цьому пиву цікаве поєднання, 12%с.р., у початковому суслі. Особливості підприємства Потужність пивоварні станом на 2002 - 2004 рік становить 1500 дал пива в рік. Також в тих роках введено в дію багато нового устаткування у різних цехах, що дає можливість покращувати якість продукції. На підприємстві діє сучасна мікробіологічна лаборторія, яка забезпечує контроль на всіх стадіях виробничого процесу . Чистота виробництва дає можливість без пастиризації досягнути стійкості пива більше 90 діб. Станом на 2018 рік потужність підприємства становить 1 200 000 дал пива в рік. Також заміна обладнання відбувається щорічно. Спеціалісти ТОВ «Микулинецький Бровар» відвідують семінари, виставки, екскурсії закордом і стараються вдосконалювати виробництво «ідучи в ного з часом» - це стосується не лише обладнання, а й технології виробництва і контролю якості. Мікробіологічна чистота обладнання і всіх процесів виробництва дозволяє виготовляти пиво непастерезоване із стійкістю понад 90 діб.