0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЗВІТ про проходження переддипломної педагогічної практики студентки-практикантки 2-го курсу магістратури Юридичного факультету Кафедра адміністративного, фінансового та інформаційного права (ID:681847)

Тип роботи: звіт з практики
Дисципліна:Звіти з практики
Сторінок: 5
Рік виконання: 2020
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
1. Термін проходження практики 2. Місце проходження практики (загальні відомості про навчальний заклад) 3. Вікова група 4. Аналіз власної педагогічної діяльності 5. Аналіз стосунків з студентами 6. Труднощі, які виникали в період практики. Що зроблено з метою їх подолання 7. Самооцінка («відмінно», «добре», «задовільно», «незадовільно») 8. Загальні висновки про проходження педагогічної практики 9. Пропозиції щодо вдосконалення підготовки та організації переддипломної педагогічної практики. 10. Рецензія керівника практики
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Термін проходження практики з 01.09.2020р. по 25.09.2020р. 2. Місце проходження практики (загальні відомості про навчальний заклад) Кафедра адміністративного, фінансового та інформаційного права є структурним підрозділом юридичного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет». Юридичний факультет університету не тільки активно налагоджує співпрацю із вузами закордоння, але й вміло та системно співпрацює із зарубіжними вишами у науковому, навчальному та організаційному напрямках. Щорічні конференції проводяться і за участю, і при спільній організації зарубіжних партнерів, викладачі факультету беруть участь в зарубіжних конференціях, стажуваннях, підготовці колективних наукових праць, студенти та аспіранти мають змогу у порядку академічної мобільності навчатися у вузах-партнерах. Так, нещодавно д.ю.н., доцент, завідувач кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права юридичного факультету Тетяна Карабін взяла участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ у Люблінському католицькому університеті Яна Павла ІІ. Програма цього стажування передбачала проведення 8 годин лекційних занять студентам, відвідування занять, що проводилися викладачами Католицького університету, знайомство із роботою кафедр відповідного юридичного факультету, робота в бібліотеці. Важко переоцінити значення подібних заходів. Такі практики не тільки сприяють розвитку особистісних компетентностей окремих учасників програми у своїй галузі, набуттю практичних навичок, необхідних для поточної роботи та професійного розвитку. Вони призводять до колективного ефекту від отриманих знань, конкретних новацій, розширення професійної мережі та підсилення співпраці з партнерськими установами.