0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Оцінка фінансового стану та основні напрями його покращення в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Червонопілля» Бобринецького району Кіровоградської області» (ID:128118)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 50
Рік виконання: 2012
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ОЦІНКИ ФІНАНСОВОГО СТАНУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ 1.1 Теоретичні аспекти оцінки фінансового стану 1.2 Методологічні засади оцінки фінансового стану РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ФІНАНСОВОГО СТАНУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ 2.1 Фінансово-економічна характеристика господарства 2.2 Оцінка активів і пасивів балансу підприємства 2.3 Оцінка фінансової стабільності підприємства 2.4 Оцінка платоспроможності та ліквідності підприємства РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ФІНАНСОВОГО СТАНУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ТА ОСНОВНІ НАПРЯМИ ЙОГО ЗМІЦНЕННЯ ВИСНОВКИ ДОДАТКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Провівши дослідження фінансового стану СТОВ «Червонопілля» Бобринецького району можна зробити висновок, що підприємство протягом 2010 року концентрувало свої виробничі та фінансові зусилля на тому, щоб вийти із стану збитку. Та вже в 2010 та 2011 роках основним фінансовим результатом став прибуток, який у звітному році порівняно з базисним збільшився на 1187,2 тис.грн. Цьому передувало передусім збільшення виручки від реалізації продукції. Підприємство також характеризується з підвищеною діловою активністю, яка зумовлена та покращенням ефективності використання ресурсів, стабільністю економічного зростання. Крім того за останні два роки нарощує показники ліквідності та фінансової стійкості.