0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Черкаський кооперативний коледж, Задачі, Фінанси підприємств, №3184 (ID:17236)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 5
Рік виконання: 2006
Вартість: 40
Купити цю роботу
Зміст
Задача № 39 Poзpaxyйте норматив власних оборотних коштів для підприємства громадського харчування на IV квартал, врахову¬ючи такі дані: Таблиця 1 Вихідні дані Показники Значення План товарообороту на IV квартал з продукції власного виробниц¬тва, грн. 40 500 із купованих товарів, грн. 20 800 середні торговельні націнки: на куповані товари, % 40 на сировину і продукти для ви¬робництва, % 35 витрати палива на рік, грн. 54 000 норми оборотних коштів: сировина, незавершене вироб¬ництво і готова продукція, днів 12 куповані товари, днів 10 Паливо, днів 30 гроші в касі і в дорозі, днів 2 планові залишки тари, що підля¬гає поверненню до планових за¬лишків сировини і купованих то¬варів, % 7 норматив власних оборотних коштів та інші активи, грн. 1 500 Задача № 49 Визначте очікуваний прибуток на плановий рік, враховуючи такі дані: Очікуваний випуск товарної продукції за IV квартал по¬точного року становить 10 000 грн. за собівартістю. Фактична рентабельність І кварталу – 23%, ІІ – 23,5 %, ІІІ – 24%. Знижен¬ня собівартості продукції за IV квартал очікується в розмірі 2% проти фактичного зниження за ІІІ квартал. Фактична сума при¬бутку за 9 місяців становила 7300 грн., позареалізаційні ви¬трати – 1000 грн. Визначте очікувану суму прибутку в IV кварталі та за рік.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову