0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економічний аналіз (ID:1042048)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 2
Рік виконання: 2023
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
Задача 1 У базисному періоді на підприємстві працювало 17 осіб, у звітному – 21 особа. У 2019 році вони відпрацювали 230 днів, у 2020 через COVID – 175. Продуктивність праці у базисному періоді склала 5 тис.грн./день, у звітному – 6 тис.грн./день. Знайти: обсяг виробництва підприємства у базисному і звітному періоді. Що зробити: побудувати факторну модель обсягу виробництва. Ідентифікувати її тип. Вказати можливі способи визначення впливу факторів. Розрахувати вплив факторів способом ланцюгових підстановок. Зробити перевірку. Надати економічну інтерпретацію проведених розрахунків. Задача 2. Підприємство характеризується такими показниками діяльності Вид продукції Одиниця вимірювання Ціна за одиницю продукції, грн. Випуск продукції, кг 2019 2020 2019 2020 Печиво Кг 110 90 3200 2800 Цукерки Кг 150 190 1350 1700 торти кг 230 280 800 560 разом 5350 5060 Знайти обсяг виробництва підприємства у базисному та звітному періоді, розрахувати структуру виробництва. Що зробити: побудувати факторну модель обсягу виробництва з урахуванням структури. Ідентифікувати її тип. Вказати можливі способи визначення впливу факторів. Розрахувати вплив факторів способом абсолютних різниць. Зробити перевірку. Надати економічну інтерпретацію проведених розрахунків.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Задача 1 У базисному періоді на підприємстві працювало 17 осіб, у звітному – 21 особа. У 2019 році вони відпрацювали 230 днів, у 2020 через COVID – 175. Продуктивність праці у базисному періоді склала 5 тис.грн./день, у звітному – 6 тис.грн./день. Знайти: обсяг виробництва підприємства у базисному і звітному періоді. Що зробити: побудувати факторну модель обсягу виробництва. Ідентифікувати її тип. Вказати можливі способи визначення впливу факторів. Розрахувати вплив факторів способом ланцюгових підстановок. Зробити перевірку. Надати економічну інтерпретацію проведених розрахунків. Задача 2. Підприємство характеризується такими показниками діяльності Вид продукції Одиниця вимірювання Ціна за одиницю продукції, грн. Випуск продукції, кг 2019 2020 2019 2020 Печиво Кг 110 90 3200 2800 Цукерки Кг 150 190 1350 1700 торти кг 230 280 800 560 разом 5350 5060 Знайти обсяг виробництва підприємства у базисному та звітному періоді, розрахувати структуру виробництва. Що зробити: побудувати факторну модель обсягу виробництва з урахуванням структури. Ідентифікувати її тип. Вказати можливі способи визначення впливу факторів. Розрахувати вплив факторів способом абсолютних різниць. Зробити перевірку. Надати економічну інтерпретацію проведених розрахунків.