СтудентАспірант
0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економічний аналіз (ID:1229355)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 6
Рік виконання: 2025
Вартість: 75
Купити цю роботу
Зміст
Самостійна робота №4 Дисципліна «Економічний аналіз» Тема: Аналіз використання матеріальних ресурсів. Студента групи ___________ ______________________________________________________________ (ПІП) І.Теоретична частина. 1.Аналіз можливостей мобілізації виявлених резервів підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів. Практична частина Охарактеризуйте показники ефективності використання матеріальних ресурсів у наведеній таблиці. Зробити висновки № показник Значення показника Зміна (+.-) Темп зростання,% Минулий період звітний 1 Прибуток від основної діяльності, тис.грн 20500 30680 2 Обсяг виробництва продукції, тис. грн 128300 129300 3 Матеріальні витрати, тис. грн 40000 49200 У тому числі: Сировина і матеріали 30600 38900 паливо 5400 5800 енергія 4000 4500 4 Прибуток на 1 грн матеріальних витрат, грн. (прибуток від основної діяльності / матеріальні витрати) 5 Матеріаловіддача (обсяг виробництва продукції / матеріальні витрати) 6 Матеріаломісткість (матеріальні витрати / обсяг виробництва продукції) Самостійна робота №5 Дисципліна «Економічний аналіз» Тема: Аналіз витрат на виробництво та собівартість продукції. Студента групи ___________ _____________________________________________________________(ПІП) І.Теоретична частина. 1. Оцінка обгрунтованості планового рівня собівартості товарної продукції. 2. Аналіз прямих матеріальних витрат. Практична частина На основі даних таблиці 5 проаналізувати витрати на виготовлення столів на підприємстві. Обчислити вплив факторів на розмір витрат . Зробити висновки. Вид продукції Обсяг виробництва, шт. Собівартість 1 продукції, грн. Витрати, грн. (обсяг виробництва * собівартість 1 продукції) Відхилення. (+.-) (витрати факт – витрати план) План факт План факт план факт Столи 1 195 201 1320 1325 2 200 220 1500 1580 3 100 90 2000 2100 4 150 150 1700 1750 5 300 320 1750 1750 6 500 590 1800 1790 7 200 300 1940 2000 8 350 390 1900 1900 9 280 340 1500 1600 10 280 258 1200 1250
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Самостійна робота №4 Дисципліна «Економічний аналіз» Тема: Аналіз використання матеріальних ресурсів. Студента групи ___________ ______________________________________________________________ (ПІП) І.Теоретична частина. 1.Аналіз можливостей мобілізації виявлених резервів підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів. Практична частина Охарактеризуйте показники ефективності використання матеріальних ресурсів у наведеній таблиці. Зробити висновки № показник Значення показника Зміна (+.-) Темп зростання,% Минулий період звітний 1 Прибуток від основної діяльності, тис.грн 20500 30680 2 Обсяг виробництва продукції, тис. грн 128300 129300 3 Матеріальні витрати, тис. грн 40000 49200 У тому числі: Сировина і матеріали 30600 38900 паливо 5400 5800 енергія 4000 4500 4 Прибуток на 1 грн матеріальних витрат, грн. (прибуток від основної діяльності / матеріальні витрати) 5 Матеріаловіддача (обсяг виробництва продукції / матеріальні витрати) 6 Матеріаломісткість (матеріальні витрати / обсяг виробництва продукції) Самостійна робота №5 Дисципліна «Економічний аналіз» Тема: Аналіз витрат на виробництво та собівартість продукції. Студента групи ___________ _____________________________________________________________(ПІП) І.Теоретична частина. 1. Оцінка обгрунтованості планового рівня собівартості товарної продукції. 2. Аналіз прямих матеріальних витрат. Практична частина На основі даних таблиці 5 проаналізувати витрати на виготовлення столів на підприємстві. Обчислити вплив факторів на розмір витрат . Зробити висновки. Вид продукції Обсяг виробництва, шт. Собівартість 1 продукції, грн. Витрати, грн. (обсяг виробництва * собівартість 1 продукції) Відхилення. (+.-) (витрати факт – витрати план) План факт План факт план факт Столи 1 195 201 1320 1325 2 200 220 1500 1580 3 100 90 2000 2100 4 150 150 1700 1750 5 300 320 1750 1750 6 500 590 1800 1790 7 200 300 1940 2000 8 350 390 1900 1900 9 280 340 1500 1600 10 280 258 1200 1250