0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Аналіз витрат підприємств громадського харчування (ID:12628)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 42
Рік виконання: 2008
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Основні завдання та джерела аналізу витрат підприємства громадського харчування 2. Характеристика фінансово-господарської діяльності ТОВ «Біотрейд» та постановка аналітичної роботи 3. Аналіз загальної суми та рівня витрат ТОВ «Біотрейд» 4. Аналіз впливу основних факторів на загальну суму та рівень витрат від операційної діяльності ТОВ «Біотрейд» 5. Аналіз витрат ТОВ «Біотрейд» в розрізі статей та елементів 6. Резерви зниження витрат підприємств громадського харчування Висновки та пропозиції Список літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову