0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЧДТУ, варіант №5, Аналіз у галузях, №906 (ID:13489)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 16
Рік виконання: 2006
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
1. Аналіз чисельності робітників торгівельних підприємств 2. Аналіз собівартості продукції власного виробництва на підприємствах громадського харчування Задача № Проаналізувати показники плану з праці по підприємству, розрахувати вплив факторів, що вплинули на виконання плану товарообороту. Зробити висновки Таблиця 1 Вихідні дані Показники План Факт Відхилення % Роздрібний товарооборот, тис.грн. 46904 47027 + 123 + 0, Середньоспискова чисельність працівників, чол. 335 338 + 3 + 0, Виробіток одного працівника, тис.грн. 140,01 139,13 – 0,88 – 0, Задача № Проаналізувати умовно-постійні витрати підприємства торгівлі, зробити висновки Таблиця 2 Вихідні дані Назва статей План Факт Відхилення сума, тис.грн. % до товарообороту сума, тис.грн. %до товарообороту за рівнем, % за сумою, тис.грн 1. Витрати на оренду і утримання будов, споруд, приміщень та інвентарю 3660 2,1 2254 1,16 – 0,94 – 2. Амортизація основних засобів 295 0,17 153 0,07 – 0,1 – 3. Відрахування в ремонтний фонд 100 0,06 – – – 0,06 – 4. Інші витрати 2450 1,41 2338,5 1,1 – 0,3 – 111, Разом витрат 6505 3,74 4745,5 2,24 – 1,5 – 1759, Товарообіг, тис.грн. 174050 - 212105 - - + Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову