0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економічний аналіз (ID:28380)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 15
Рік виконання: 2011
Вартість: 15
Купити цю роботу
Зміст
1. Порівняння балансового та сальдового методів в економічному аналізі (навести приклади) 2. Аналіз обсягу реалізації продукції харчового підприємства 3. Порівняльний і факторний аналіз економічних показників за табл Показник Минулий рік Звітний рік Відхи-лення Динаміка, % 1. Добова потужність підприємства, т 61 2. Коефіцієнт використання потужності 0,96 0, 3. Число днів роботи за рік, діб 290 4. Випуск продукції за рік, т (п.1*п.2*п.3) 16982 5. Оптова ціна т продукції, грн. 2560 6. Випуск продукції (реалізація), тис.грн. (п.4*п.5)/1000 43475 7. Чисельність промислово – виробничого персоналу, чол. 1240 8. Продуктивність праці, тис.грн./чол. (п.6/п.7) 35,06 33, 9. Вартість основних виробничих фондів, тис.грн. 34200 10. Фондовіддача, грн./грн. (п.6/п.9) 11. Витрати на 1 грн. продукції 0,8 0, 12. Валовий прибуток, тис.грн. (1-п.11)*п 13. Рентабельність продукції, % (п.12/п.6)* 14. Собівартість 1 т, грн. (п.6*п.11)/п 15. Фінансові результати від іншої операційної діяльності, тис.грн 16. Фінансові результати від звичайної діяльності до оподаткування, тис.грн. (п.12+п.15) 17. Податок на прибуток від звичайної діяльності, тис.грн. (п.16*0,23) 18. Фінансовий результат від звичайної діяльності (чистий прибуток), тис.грн. (п.16-п.17) 19. Вартість оборотних активів, тис.грн 20. Загальна рентабельність підприємства (активів), % (п.18/ (п.19+п.9)*100) 4. Задача Проаналізувати якість продукції підприємства. Розрахувати середній коефіцієнт сортності, середньозважену ціну за планом і фактично. Зробити відповідні висновки Сорт продукції Ціна, грн. Випуск продукції, од план факт план Факт Вищий 900 250 Перший 780 152 Другий 490 132 третій 150 130 разом 664
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову