0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економічний аналіз (ID:29421)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 12
Рік виконання: 2010
Вартість: 15
Купити цю роботу
Зміст
1. Особливості організації поточного та оперативного економічного аналізу 2. Аналіз обсягу виробництва харчового підприємства 3. Задачі Задача 1 Порівняльний і факторний аналіз економічних показників за табл. Показники Минулий рік Звітний рік Відхилення Динаміка,% 1. Добова потужність підприємства, т. 35 36 2. Коефіцієнт використання потужності 0,8 0,71 3. Число днів роботи за рік, діб 302 296 4. Випуск продукції за рік, т (п.1*п.2*п.3) 5. Оптова ціна 1 т, грн. 1423 1488 6. Випуск продукції (реалізація), тис.грн. (п.4*п.5/1000) 7. Чисельність промислово – виробничого персоналу, чол. 780 775 8. Продуктивність праці, тис.грн./чол. (п.6/п.7) 9. Вартість основних виробничих фондів, тис.грн. 48800 49100 10. Фондовіддача, грн./грн. (п.6/п.9) 11. Витрати на 1 грн. продукції 0,83 0,84 12. Валовий прибуток, тис.грн. п.6*(1-п.11) 13. Рентабельність продукції,% (п.12/п.6*100) 14. Собівартість 1 т., грн. (п.6*п.11/п.4*1000) 15. Фінансові результати від іншої операційної діяльності, тис.грн. 180 220,4 16. Фінансові результати від звичайної діяльності до оподаткування, тис.грн. (п.12+п.15) 17. Податок на прибуток від звичайної діяльносі, тис.грн. (п.16*25%) 18. Фінансовий результат від звичайної діяльності (чистий прибуток, тис.грн. (п.16 – п.17) 19. Вартість оборотних активів, тис.грн. 14500 15100 20. Загальна рентабельність підприємства (активів), % (п.18/(п.9+п.19)*100) Задача 2 Необхідно визначити структуру випуску напоїв, динаміку зміни випуску напоїв. Обчислити відносні величини порівняння різних видів напоїв. Зробити відповідні висновки. Випуск напоїв ККЗ «Росинка» становив: тис.грн. Виріб 1-й рік 2-й рік 3-й рік 4-й рік 5-й рік Апельсин 100 120 110 100 95 Персик 85 60 75 85 90 Лимон 120 105 95 100 85 Лимонад 115 135 143 148 155 Тархун 135 110 115 100 110 Софія Київська 110 150 140 135 140 Всього
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову