0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економічний аналіз (ID:42216)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 11
Рік виконання: 2013
Вартість: 15
Купити цю роботу
Зміст
ІІ блок. Аналіз ліквідності та фінансової стійкості туристичного / готельного підприємства Контрольна робота передбачає також виконання аналітичних досліджень пов’язаних із визначенням можливості настання на підприємстві одного із видів локальної кризи, зокрема фінансової. Для виконання завдання студент обирає реальне підприємство сфери туризму (туристичне або готельне) та здійснює аналіз його ліквідності та фінансової стійкості за два періоди. Аналіз проводиться за формами звітності: форма 1„Баланс”, форма 2 „Звіт про фінансові результати”. В якості нормативних показників використовувати дані табл.1-2. Таблиця 1 Нормативні показники ліквідності (платоспроможності) підприємства Показники Норматив Загальний коефіцієнт покриття (платоспроможності) > 1 Коефіцієнт швидкої ліквідності > 0,5 Коефіцієнт незалежної (забезпеченої) ліквідності > 0,5 Коефіцієнт абсолютної ліквідності > 0,2 Частка оборотних активів у загальній сумі активів Частка виробничих запасів у оборотних активах > 0,5 Таблиця 2 Нормативні показники фінансової стійкості підприємства Показники Норматив Коефіцієнт автономії > 0,5 Коефіцієнт фінансової залежності ≤ 2,0 Коефіцієнт маневреності власного капіталу > 0,5 Коефіцієнт концентрації залученого капіталу ≤ 0,5 Коефіцієнт поточних зобов’язань > 0,5 Коефіцієнт фінансування ≤ 0,5 Коефіцієнт забезпечення власними коштами > 0,1 Коефіцієнт фінансової стабільності > 1
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову