0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економічний аналіз (ID:447022)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 31
Рік виконання: 2021
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Аналіз ліквідності і платоспроможності підприємств Практичне завдання 1 Розрахувати витрати на 1 грн. продукції та визначити вплив основних факторів на їх зміну. Показники План Фактичний випуск продукції Факт За плановими нормативами і плановими цінами За плановими цінами За чинними цінами на матеріали і плановими на продукцію Собівартість продукції, тис.грн. 6726 6650 6650 6650 6714 Обсяг товарної продукції в порівняльних цінах реалізації, тис.грн 5350 5354 5471 5530 5530 Практичне завдання 2 Визначити як змінилася вартість продукції (загальна та за окремими видами продукції) за рахунок зміни обсягів виробництва та структури продукції. Вид продукції Обсяг виробництва, одиниць Ціна за одиницю планова, грн. план факт Варіант 27 А 53 81 305 Б 159 193 120 В 65 72 52 Г 930 910 30 Практичне завдання 3 Здійснити аналіз рентабельності персоналу. Використовуючи один із методів детермінованого факторного аналізу розрахувати як змінився прибуток на одного працівника за рахунок: • середньорічного виробітку продукції на одного працівника та рентабельності виробництва продукції; • середньорічного виробітку продукції на одного працівника, частки реалізованої продукції у загальному обсязі її випуску та рентабельності обороту. Показник План Факт Прибуток від реалізації продукції, тис.грн. 18000 17000 Середньооблікова кількість працівників, осіб. 200 200 Виручка від реалізації продукції, тис.грн. 95000 94000 Випуск продукції в поточних цінах, тис.грн. 97000 96000 Практичне завдання 4 Використовуючи дані Балансу розрахувати та проаналізувати основні показники фінансової стійкості підприємства Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Аналіз ліквідності і платоспроможності підприємств Практичне завдання 1 Розрахувати витрати на 1 грн. продукції та визначити вплив основних факторів на їх зміну. Показники План Фактичний випуск продукції Факт За плановими нормативами і плановими цінами За плановими цінами За чинними цінами на матеріали і плановими на продукцію Собівартість продукції, тис.грн. 6726 6650 6650 6650 6714 Обсяг товарної продукції в порівняльних цінах реалізації, тис.грн 5350 5354 5471 5530 5530 Практичне завдання 2 Визначити як змінилася вартість продукції (загальна та за окремими видами продукції) за рахунок зміни обсягів виробництва та структури продукції. Вид продукції Обсяг виробництва, одиниць Ціна за одиницю планова, грн. план факт Варіант 27 А 53 81 305 Б 159 193 120 В 65 72 52 Г 930 910 30 Практичне завдання 3 Здійснити аналіз рентабельності персоналу. Використовуючи один із методів детермінованого факторного аналізу розрахувати як змінився прибуток на одного працівника за рахунок: • середньорічного виробітку продукції на одного працівника та рентабельності виробництва продукції; • середньорічного виробітку продукції на одного працівника, частки реалізованої продукції у загальному обсязі її випуску та рентабельності обороту. Показник План Факт Прибуток від реалізації продукції, тис.грн. 18000 17000 Середньооблікова кількість працівників, осіб. 200 200 Виручка від реалізації продукції, тис.грн. 95000 94000 Випуск продукції в поточних цінах, тис.грн. 97000 96000 Практичне завдання 4 Використовуючи дані Балансу розрахувати та проаналізувати основні показники фінансової стійкості підприємства Список використаних джерел