0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розробка інвестиційного проекту з реалізації бізнес-ідеї виготовлення заспокійливих напоїв «Анти-енергетиків» для корпорації «Оболонь» (ID:127475)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 43
Рік виконання: 2015
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ 4 Розділ І. Визначення інвестиційних можливостей та передпроектні дослідження 5 1.1 Формування бізнес-їдеї ……………………… 5 1.2 Об’єкт реалізації бізнес - ідеї 6 1.3 Залучення коштів для реалізації бізнес-ідеї 10 Розділ ІІ. Бізнес-план інвестиційного проекту 11 2.1 Резюме 11 2.2 Підприємство і його продукція 12 2.3 Дослідження ринку та план маркетингу 17 2.4 Виробництво 22 2.5. Виробництво та кадри 27 2.6 Організаційний план 29 Розділ ІІІ. Інвестиційний меморандум та презентація бізнес-ідеї потенційному інвестору 35 3.1 Інвестиційний меморандум 35 3.2 Презентація бізнес – ідеї 37 Висновок 42 Список використаних джерел 43 Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Дана курсова робота присвячена розробці інвестиційного проекту з реалізації бізнес-ідеї виготовлення заспокійливих напоїв анти-енергетиків для корпорації «Оболонь». Актуальність курсової роботи полягає у тому, щоу даний час в умовах кризової економіки дуже важливо своєчасновживати відповідні заходи реагування. І тут допомогу надастьпроцес планування, адже він дозволяє проаналізувати весь комплексмайбутніх операцій підприємницької діяльності.Саме на основі планування подальшої поведінки свого бізнесупідприємець отримує реальну можливість мінімізувати внутрішні тачастина зовнішніх ризиків компанії, зберігає гнучкість управління виробництвом.Сучасна економічна ситуація змушує підприємця особливоуважно ставитися до планування, і саме інвестиційний проект є прогресивною формою такого планування. Що стосується саме даної бізнес ідеї то вона актуальна тому, що зараз у світі великого значення набув такий термін як «стрес». Велика кількість людей страждає від безсоння, постійних нервових зривів. Не завжди у таких випадках людина може сама здолати це, і не завжди хочеться прибігати до вживання медичних препаратів, які в більшості випадків несуть шкоду організму. Тому доцільно і актуально було б запустити у виробництво не шкідливий для здоров’я , заспокійливий напій. Але для цього треба розробити правильний та грамотний інвестиційний проект. Об’єктом дослідження курсової роботи є процес розробки бізнес-ідеї заспокійливого напою (Анти-енергетика) . Предметом дослідження в роботі є сама бізнес - ідея по виготовленню даного напою. Метою даної курсової роботи є розробка інвестиційного проекту та реалізація бізнес – ідеї виготовлення заспокійливих напоїв (Анти-енергетиків) на підприємствах корпорації «Оболонь».