0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Комерціалізація ідеї через стартап-проєкт у виробничій сфері» (розробки зразка проєкту бізнес-плану вирощування та реалізації лохини) (ID:832534)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 40
Рік виконання: 2022
Вартість: 1700
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП Структура резюме стартап-проєкту РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ВПРОВАДЖЕННЯ СТАРТАП-ПРОЕКТУ 1.1 Економічна сутність капітальних вкладень 1.2 Загальна характеристика та актуальність проєкту 1.3. Види та технологія вирощування лохини РОЗДІЛ 2. РОЗРОБКА БІЗНЕС-ПЛАНУ СТАРТАП-ПРОЄКТУ ПО ВИРОЩУВАННЮ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ЛОХИНИ 2.1. Аналіз ринку по виробництву та реалізації лохини 2.2 Виробничий та фінансовий план інвестиційного проекту 2.3 Маркетинговий план інвестиційного проекту РОЗДІЛ 3. ВИЗНАЧЕНННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СТАРТАП-ПРОЕКТУ ТА УПРАВЛІННЯ ЙОГО РИЗИКАМИ 3.1 Ефективність розрахованого бізнес-плану 3.2 Оцінка інвестиційних ризиків проекту та перспективи розвитку 33 ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Мета проєкту: отримання прибутку від реалізації ягід та саджанців у процесі організації господарства. Даний проєкт направлений на вирощування лохини. Завдання проєкту: - Вирощування та продаж якісної продукції - Розширення ринку збуту - Зайняття конкурентного місця на ринку - Отримання оптимального прибутку - Мінімізація витрат. Концепція проєкту: Підприємство для вирощування лохини буде створюватись у формі приватного підприємства – тепличного господарства, з формою господарювання фізична особа-підприємець другої групи, на придбаній земельній ділянці з площею 10 га, планується впровадити проєкт терміном на 5 років, по вирощуванню лохини, їхнього подальшого розведення та реалізації на ринках збуту – ягід та іншої сировини, що отримуються при здійснення цієї діяльності. При купівлі плантації з прилеглою територією та земельною ділянкою в 10 гектарів у Київській області, дане тепличне господарство, а також, – прилеглий двоповерховий будиночок для проживання працівників, де створені всі умови, щоб був цілодобовий контроль за тепличним господарством. Також є великі складські приміщення для розміщення обладнання, добрив та іншої сировини, та окреме водовідведення. Проте для закупівлі необхідної землі та теплиць будуть здійснені інвестиції у придбання земельної ділянки та тепличного комплексу, які необхідні для реалізації проєкту. Іншим джерелом фінансування проєкту будуть власні кошти. Для проекту буде наймано постійних працівників, які будуть мати свої обов’язки. Збут продукції буде здійснюватися в межах тих регіонів, де виникає попит на продукцію ягід та сировини, як оптовою так і роздрібною торгівлею. Для ведення сільськогосподарської діяльності необхідно купити готове тепличне господарство. Найкращим варіантом є купівля тепличного комплексу, який розташований у Київській області. Фермерське господарство буде зареєстроване у формі ФОП другої групи, адже вибір цієї форми господарювання позитивно вплине на підприємство у випадку спрощеної системи оподаткування.