0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

КНУХТ, варіант № 6 (Задачі), Економіка праці, №3040 (ID:16640)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Економіка праці
Сторінок: 9
Рік виконання: 2007
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
Завдання №2 Провести розрахунки за хронометражем. Завдання з хронометражу: 1. Визначити тривалість прийомів і рухів за хронологічними рядами. 2. Перевірити ряди на стійкість. 3. У стійких хронологічних рядах розрахувати: суму, середньо¬арифметичне значення, мінімальне і максимальне значення, моду. 4. Визначити: норму часу, норму виробітку, проектовану норму часу, можливий приріст продуктивності праці, проектовану норму ви¬робітку. У завданні з хронометражу використані такі умовні скорочення: П – поточний час; Т – тривалість події; Трп – час регламентованих подій; Том – час обслуговування робочого місця; Тпз – час підготовчо-завершальної роботи. Таблиця 1 Хронометраж фасування банок з консервами № пор. Подія Час Кількість спостережень 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 Взяття порожнього ящика П 0,06 2,57 5,43 8,40 11,31 14,24 17,20 20,11 23,01 25,51 Т 0 2,77 2,85 2,8 2,82 2,87 2,39 2,4 2,41 2,82 2 Розфасовуван- ня банок у ящику П 2,48 5,34 8,28 11,20 14,13 17,11 19,59 22,51 25,42 28,33 Т 2,42 0,04 0,09 0,07 0,08 0,04 0,45 0,06 0,05 0,05 3 Відставлений заповненого ящика П 2,53 5,38 8,37 11,27 14,21 17,15 20,04 22,57 25,47 28,38 Т 0,04 0,05 0,03 0,04 0,03 0,05 0,07 0,44 0,04 0,05 Завдання №3 1. Розрахувати заробітну плату п'яти працівникам залежно від варіанта. 2. Сформувати загальну розрахункову відомість на п'ять осіб з виплати заробітної плати. 3. Провести нарахування на загальний фонд оплати праці. Загальні вихідні дані для розрахунку Таблиця 1 Тарифні коефіцієнти Розряд І II ІІІ IV V VI Тарифний коефіцієнт 1 2,12 2,25 2,39 2,54 2,7 Таблиця 2 Коефіцієнти співвідношень тарифних ставок за галузями Галузь Коефіцієнт Лікерогорілчана 1,0 Пиво-безалкогольна 1,2 Кондитерська 1,4 Хлібопекарна 2,0 Цукрова 2,34 Таблиця 3 Доплати за роботу Доплати % від тарифу у вечірні години 20 у нічні години 40 у святкові дні 100 у шкідливих умовах 15 За вислугу років до 10 років 10 від 10 до 20 років 20 понад 20 років 30 Таблиця 4 Вихідні дані за варіантами Варіант Працівники Галузь Місяць року 6 6,16,15,26,25 Пиво-безалкогольна Червень Таблиця 5 Працівники, які працюють на окладах № пор. Посада Оклад, грн. Премія, % до складу Примітка 6 Фінансист 950 30 " 27 " Таблиця 6 Працівники, які працюють на погодинній оплаті праці № пор. Посада, розряд Кількість відпрацьованих годин Премія % від тарифного фонду Примітка Всього В тому числі вечірні нічні святкові 15 Оператор, VІ 140 0 7 0 30 16 Механік, ІІ 152 0 0 5 40 Шкідливі умови праці Таблиця 7 Працівники, які працюють на відрядній основі № пор. Посада, розряд Нормоване завдання, шт. Фактично виготовлено, шт. В т.ч. брак, шт. Підвищення розцінки, % Норма часу на одиницю продукції, хв.. 25 Слюсар, VІ 53 60 0 5 3 26 Електромонтажник, ІІ 80 80 12 2
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову