0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ІДФР (ID:178281)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Економіка праці
Сторінок: 6
Рік виконання: 2016
Вартість: 40
Купити цю роботу
Зміст
Завдання 1. Виконати аналітичне опрацювання результатів ІФРД 2. Звести результати спостереження в окрему таблицю 3. Розрахувати: а) питому вагу оперативного часу б) питому вагу втрат робочого часу з причин, залежних від працівника в) питому вагу втрат робочого часу з причин, незалежних від працівника г) раціональний робочий час д) можливий приріст продуктивності праці за рахунок усунення втрат робочого часу з причин, залежних від працівника е) можливий приріст продуктивності праці за рахунок усунення втрат робочого часу з причин, незалежних від працівника є) загальний приріст продуктивності праці ж) проектовану норму виробітку з) частку ручної праці і) коефіцієнт завантаження робітника протягом зміни 4. Зробити висновки про можливість поліпшення організації праці на робочому місці ІДФР оператора – укладача хліба на лотки № Подія Поточний час Примітка год хв 1 Початок спостережень 8 00 2 Підготовка робочого місця 8 05 3 Укладанняя хліба 9 30 4 Розмова (особиста) 9 33 особиста 5 Укладання хліба 9 45 6 Розмова 9 48 службова 7 Відпочинок 10 00 8 Укладання хліба 10 45 9 Простій 11 00 Відсутність тари 10 Укладання хліба 12 00 11 Обідня перерва 13 00 12 Укладання хліба 14 20 13 Відпочинок 14 25 14 Укладання хліба 15 03 15 Простій 15 20 Відсутність готової продукції 16 Укладання хліба 16 55 17 Передавання зміни 17 00 Фактичний виробіток за зміну 34 контейнери Завдання 3. 1. Розрахувати заробітну плату п’яти працівникам в залежності від варіанта 2. Сформувати загальну розрахункову відомість на п’ять осіб з виплати заробітної плати та провести нарахування на загальний фонд оплати праці Загальні вихідні дані для розрахунку Тарифні коефіцієнти Розряд І ІІ ІІІ IV V VI Тарифний коефіцієнт 1 1,08 1,204 1,35 1,531 1,8 Коефіцієнт співвідношень тарифних ставок за галузями: цукрова – 2,34 Доплати % від тарифу у вечірні години 20 у нічні години 40 у святкові дні 100 у шкідливих умовах 25 За вислугу років До 10 років 10 від 10 до 20 років 20 понад 20 років 30 Працівники – 3,13,18,23,28 галузь – цукрова місяць року – лютий Працівники, які працюють на окладах: Посада Оклад, грн Премія, % до окладу Примітка Головний інженер 4350 40 Стаж 35 років Працівники, які працюють на погодинній оплаті праці: Посада, розряд Кількість відпрацьованих годин Премія %від тарифного фонду Примітка Всього В тому числі вечірні нічні святкові Оператор ІV 151 40 17 0 60 Шкідливі умови праці Механік, ІV 160 13 45 0 50 Працівники, які працюють на відрядній оплаті праці Посада, розряд Нормоване завдання, шт. Фактично виготовлено, шт. В т.ч. брак, шт. Підвищення розцінки, % Норма часу на одиницю продукції, год. Слюсар ІV 152 152 0 15 2.5 Електромонтажник ІV 82 82 0 3
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову